Проф. Христо Мермерски: Открих убиец на рака, лечение на шипове за 5 дни и най- добрата имунна бомба

Проф. Христо Мермерски е известен агробиолог с две докторски дисертации.

Той е бивш зам. – министър на земеделието. Работил е 10 години във Вашингтон, специализирал е в Англия и Германия. Преподавал е в 200 университета в 63 държави, автор е на 23 книги за здравословното хранене.

– Започнаха великденските пости. Ще успеем ли да пречистим организма си от натрупаните мръсотии, проф. Мермерски?

– Митрополит Йоаникий ми съдейства да организираме една среща с патриарх Неофит. На нея предложих съвместно с Църквата да прокламираме специален режим на хранене на млади и стари. От една страна, той да ни пречисти духовно, а от друга – да изхвърли натрупаните мръсотии в човешкия организъм. Тъй като във всяка наша клетка има поне 10 микроба. Но идеята до никъде не стигна.

– На всички ни омръзнаха поученията – да не ядем тлъсто, сол, захар, въглехидрати. Няма ли по-проста рецепта за физическо здраве?

– Аз твърдя, че всяка крайност е вредна. И веднага мога да кажа поне 3-4 уникални рецепти, които напълно гарантират здравето на всеки от нас.

– Примерно колко полезни са морковите, нали?

– О, не, друга. След 4 април т.г. за всички ще бъде достъпна една проста, евтина и невероятно полезна храна. Бомба – убиец на микроби и ракови клетки. Започва масовото производство на моето кисело мляко, за което съобщих първо в „Ретро” още миналата година. Девет години маам крачоли насам-натам, за да извоювам производството му и сега то започва в „Опицвет”. Млякото, което ще е евтино, решава страшно важни здравни въпроси, защото съдържа 6 уникални бактерии и един пребиотик. Върху него се захващат пробиотичните бактерии и изяждат всички мръсотии, натрупани в организма ни от лошата храна, вода и замърсения въздух. Само след 10 дни те изцяло се изхвърлят от тялото ни. Второ: пием антибиотици като луди. Те превръщат храносмилателната ни система в един цървул и унищожената й микрофлора трябва да бъде възстановена. Това го прави моето мляко.

– Но също и обикновеното кисело мляко!

– По-бавно и не толкоз ефективно. Тъй като бактериите в моето мляко се хранят с натрупаните холестеролни плаки в кръвоносните съдове, отварят ги и подпомагат и сърцето. Най-важното – в началната фаза на развитие на раковите клетки тези бактерии проявяват голяма активност и ги унищожават. А ако към млякото се прибави по една лъжица пектин и мед – то се превръща в атомна бомба срещу поне 10 болести.

– Преди дни излезе класация на дебелите нации. Според нея българите държим първенството по този показател в света, защо?

– Тъй като България се е превърнала в една шкембеджийница, в която всички готвят. Ами вижте телевизиите – готвят разни женици, артисти, певци, готвят манекенки. Мога да дам един милион примери – миналата неделя по БНР една журналистка каза следното (обърнете внимание!): взимате 700 г брашно, 350 г захар, 250 г мед и мая и правите този сладкиш. Можете ли да си представите каква взривоопасна по отношение на въглехидратите смес се получава. И всяка неделя тази жена ни облъчва от ефира с подобни безумия. Убийствено предаване!

– Е, поне Ути Бъчваров не е такъв!

– Пълни глупости! Предаването на Ути Бъчваров по БНТ е повече от отвратително. Даже поисках официална среща с генералната й директорка. Показват Ути Бъчваров по 4 пъти на ден. Той е манекенът на освинването ни – мой термин, който показва превръщането ни в угоени прасета. Защото когато се започва да се готви нещо, трябва да се знае за кого е предназначено ястието! Не може да се готви въобще, както прави Ути. Все едно да се доверяваме на хороскопите – на едно бебе примерно му се пада успех в службата, а на мен – много любов.

– Какво по-точно не ви харесва в този човек?

– Това, че проповядва престъпен начин на хранене. И не е само той, вижте колко тв канали денонощно бълват вредни, мазни и солени рецепти за гозби. А сега пък гледаме и коя майка готвела по-добре. Навсякъде – готвене, готвене до самоубийство.

– Г-н професоре, но нали добрият апетит е показател за добро здраве? Тежко болните отказват да се хранят.

– Тук не става дума за това. А за продуктите, природните храни, които трябва да присъстват на трапезата ни. Българинът например по традиция обича фасула. Той е уникален – предотвратява развитието на раковите заболявания. Ако всеки ден човек изяжда по една малка паничка фасул, на 30-ия ден лошият холестерол ще бъде изгонен. А ако прибавим и 2 ябълки дневно – ставаме бетон.

– Наистина ли в България сме свикнали доста да ядем?

– Има такова нещо. Познавам хора, които се освинват от ядене и единствено си повтарят, че от утре 2 дни нямало да ядат. Но след 1 час викат – гладен съм. Тъй като се е разтегнал стомахът им. И защото нямаме култура на хранене. С това пък поголовно готвене в медиите съвсем ни унищожават. Едно е храненето на един физически работник, който копае в мината и носи чувалите. Само за 4 часа той изгаря натрупаните калории. Друго е цял ден да висиш на бюрото и да трупаш сланина по корема и бедрата си – за жалост, в 90% от случаите.

– Бихте ли споделили някоя здравословна рецепта, проверена в практиката!

– Мнозина не обичат да повтарям за ползата от морковите, които бързо повишават имунната система. Доказано е вече, че се превръщат в китайска стена срещу раковите заболявания и свободните радикали, които разрушават клетките в нашия организъм. Но ще споделя нещо съвсем ново, което ще помогне на стотици хиляди хора с проблеми със сърцето. Взимате 1 л домашно червено вино, слагате в него 14 стръка нарязан магданоз, 2 лъжици ябълков оцет. Сместа се вари 10-15 минути. Когато изстине, се прибавят 300 г мед и 200 г алое вера и се получава т.нар. еликсир на боговете. Честна дума, нищо по-хубаво през живота си не сте пили! Пие се 3 пъти на ден по 1 лъжица, Действа на сърцето и на целия организъм. Ако някой не спази дозата, няма страшно. Който не може да издържи, нека изпие и цялото шише наведнъж. Няма да умре, напротив ще възкръсне!

Кардиоксин при хронично високо кръвно и увредена кръвоносна система. Особено  подходящ е за хора с прекарани инсулти и инфаркти, които са застрашени от повторен рецидив. За създаването на Кардиоксин, българските учени са похарчили цели 4 години. Откритието на годината беше номинирано за международна награда. Многоетапното тестване доказа ефективността на средството, за което академиците получиха всички необходими лицензи, сертификати за качество.

Формулата работи в комплекс, т.е. не само подобрява притока на кръв, но и осигурява на организма съществени микроелементи, витамини. Клиничните проучвания показват, че кръвното налягане на пациентите се връща към нормалното в рамките на 1-2 часа след приложението на Кардиоксин. С напредването на терапевтичния курс еластичността на кръвоносните съдове се увеличава, общото здравословно състояние се нормализира и симптомите на хипертония изчезват. Научно е доказано, че Кардиоксин намалява риска от хипертонична криза и сърдечен удар.

В какво се крие тайната за мощното действие на препарата? Учените са открили сложно съединение, което е основната съставка на Кардиоксин, а именно: Проантоцианидин – най-мощният антиоксидант. Веществото проантоцианидин, съдържащо се в Кардиоксин, има отличен ефект върху кръвоносните съдове. Проантоцианидин има изразен венотоничен ефект. Повишава венозния тонус, действа веноконстриктивно и антиексудативно върху перивенозната тъкан. Веноконстриктивното действие е свързано с констрикция (стягане) на гладката мускулатура на съдовата стена и свиване на периферните венозни съдове. Антиексудативното му действие намалява капилярната пропускливост и чупливост и нормализира капилярната резистентност. Освен това, има капиляротоничен ефект и подобрява микроциркулацията. Интересен е фактът, че проантоцианидин въздейства и на артериалните съдове, а не само на капилярите, вените и лимфните. Има артериален вазодилатиращ ефект (разширяване на артериалните кръвоносни съдове). Намалява спазъма на артериите и разширява артериолите.“

Предимства на Кардиоксин:

·        Още през първите 6 часа от приемането вашето кръвно налягане влиза в нормата!  Не води до рязко спадане на кръвното налягане.

·        Хармонично регулира работата на сърцето. Пълно възстановяване.

·        Премахване на стенокардията, аритмията, неврозите, подобряване на паметта, възстановяване на речта и движенията след инсулт.

Поръчайте на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg или в аптеките.

Търсене

Категории

Реклама

rr
ss
ar
pk
af
ba

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина