▶ ПРОДУКТИ С ДО 50% ОТСТЪПКА ◀

Пийте това и сладкото няма да ви изкушава

2023-05-26
1561
0
Biotica

Вместо сложни миксове за отслабване, заложете на проста формула с гарантиран резултат

Паразът за хранителни добавки е буквално наводнен от всевъзможни продукти за отслабване. Чайове, таблетки, капсули, тинктури... В отчаяната битка с килограмите, особено предвид приближаващото лято, сме склонни да опитаме всичко възможно, за да постигнем видим резултат. 
Формулата за траен успех обаче не се крие в поглъщане на всякакви миксове със слабителен ефект, от които могат да пострадат сериозно бъбреците, червата и цялото ви храносмилане. Освен това тези продукти не взимат предвид причината за натрупването на излишното тегло.
Повечето дами страдат цял живот от болезнено влечение към сладкото. Почти като наркотик, шокололади, вафли, бонбони и сладоледи ни изкушават толкова силно, че рядко успяваме да им устоим за дълго време. Гладът за сладко е най-голямата пречка пред поддържането на добра физическа форма. Ако той е основната причина за натрупаните килограми, трябва да го укротим с точната формула от природата.

Хромът намалява влечението към сладкото

Знаете ли, че има един прост минерал може да усили значително действието на всяка природна формула за отслабване? Това е добре познатият хром, който незнайно защо е сред по-непознатите натурални елементи. Може би причината за сравнителната му безизвестност се базира на факта, че човешкият организъм се нуждае от много малко количество хром, за да функционира правилно. Въпреки това обаче, наличието на минерала е есенциално за поддържане на бърз и ефективен метаболизъм. Хромът ускорява значително разграждането на въглехидратите (които са основна причина за напълняване) и паралелно намалява глада ни за тях, контролирайки нивата на кръвната захар. Изследвания показват, че хора, които приемат минерала редовно, имат с до 25 % по-ниска кръвна захар след прием на въглехидрати в сравнение с неприемалите го. Така чрез базисните си химични функции хромът ефективно намалява влечението към храни, богати на бяла захар и скорбяла. Това води до значителен спад в дневния прием на калории и помага на тялото естествено да се справи с натрупаното излишно тегло.

Паралелно приемът на хром помага за бързото изгаряне на вече “складираните” в тялото ни мазнини и стимулира натрупването на мускулна маса при интензивни физически упражнения. Грижи се и за сърцето, като съдейства за изчистване на лошия холестерол от тялото.

Описаните ползи от хрома са причината той да подсили най-ефективния натурален продукт за отслабване в портфолиото на Биотика - ФЕТ БЪРНЪР МАКС. В комбинацията с активния минерал, зелен чай и камбоджанска гарциния, ще намерите решение на вечната драма с глада за въглехидрати и необходимостта от поддържане на здравословно телесно тегло. 

Редовен прием на ФЕТ БЪРНЪР МАКС гарантира:

  • Отслабване с до 3.5 кг на месец (до 12 кг за тримесечен курс);
  • Бързо изгаряне на мазнините и въглехидратите;
  • Трайно оптимизиране на метаболизма;
  • Пречистване на кръвта от мазнини;
  • Регулация на кръвната захар;
  • Помага на сърцето и опорно-двигателния апарат

Ако съчетаете приема на топ продукта за отслабване с активни физически занимания, може да постигнете и още по-впечатляващ ефект.

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

magazin
kozmetika
bilkovi tinkturi
special

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Научете как лекуват и заместват хапчета и сиропи Есента е вече тук, а с нея започват неизбежните ..

2023-09-29 09:32:34

Как да го спрем, преди да разстрои бъбреците Често се оказваме жертви на остри възпалителни забол..

2023-09-28 09:52:22

Ако не ги научите, непременно ще съжалявате Здравето на нашето дебело черво често не става част о..

2023-09-28 09:42:28

Запазете мъжеството и комфорта, преди да стане късно Названи от незапомнени времена като силния п..

2023-09-27 10:05:46

На какво да се доверим, за да се спасим от вирусите Силен имунитет е златната кауза за нашето здр..

2023-09-27 09:53:02

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56