Отвара чисти дебелото черво и го прави като ново. Лесно се приготвя у дома

Този метод е особено ефективен при почистване на тялото на солените отлагания и е много полезен за ставите, костите и дори мускулите.

За да се приготви почистваща “отвара”, е необходимо да вземете 5 г натрошени дафинови листа, налейте 300 г вряла вода и оставете да заври още за 10 минути на слаб огън.

 • Настоява се в продължение на 4 часа, поставена в термос. Трябва да използвате отварата за три последователни дни.
 • Приготвените 300 грама трябва да се пият през деня на малки глътки.
 • В идеалния случай една супена лъжица на редовни интервали.
 • След това направете седмица почивка и повторете отново.


КАНАБИЦЕПС е изцяло натурална хранителна добавка с профилактично въздействие върху човешкия организъм. Благодарение на специфичния си състав с концентриран извлек от медицински канабис, тази хранителна добавка спомага в борбата с онкологичните заболявания и тяхната превенция. Създаден е като съпътстващ  продукт на установените конвенционални онкологични лечения и терапии – химиотерапия и лъчетерапия. КАНАБИЦЕПС подпомага детоксикацията на организма и работи за подсилването на имунната система в тези стресови и изтощаващи за организма моменти. 

Екип от италиански изследователи в Университета в Неапол оценява ефектите на КБГ срещу туморогенезата в дебелото черво. Изследователите съобщават, че съединението насърчава апоптоза (смърт на раковите клетки) и намалява растежа на раковите клетки на дебелото черво. Дозиране с КБГ също инхибира колоректален туморен растеж при животните. Авторите заключават: „КБГ възпрепятства развитието на рака на дебелото черво ин виво и селективно инхибира растежа на ракови клетки на дебелото черво.“ КАНАБИЦЕПС има имуностимулиращо, имуномодулаторно, антиоксидантно, антивирусно, антимикробно и противотуморно действие, подпомагайки скоростното възстановяване на имунната система. КАНАБИЦЕПС подпомага бързата и ефективна детоксикация на организма, блокиран от огромното количество токсини вследствие на химиотерапията и лъчетерапията.

КОНВЕНЦИОНАЛНО ЛЕЧЕНИЕ И КАНАБИЦЕПС 

На този етап от развитието на модерната медицина, най-доброто лечение на онкологичните заболявания е конвенционалното. То се свежда до хирургично, трансплантация на стволови клетки, хормонална терапия, таргетна терапия, имунотерапия, лъчетерапия, химиотерапия. Всяко лечение се прилага в зависимост от вида и спецификата на онкологичното заболяването. Като най-приложими и най-разпространени на този етап се считат лъчетерапията и химиотерапията, като ефективността им зависи от редица фактори. Неоспоримо е тяхното въздействие върху раковите клетки и ефекта върху заболяването. Но те носят със себе си и много негативи за организма, които е жизненоважно да бъдат преодолени максимално бързо и ефективно. КАНАБИЦЕПС е създаден да работи в няколко посоки и успешно да се справя с породените от лъче- и химиотерапията негативи за организма. Канабицепс ефективно стимулира основната функция на черния дроб да детоксикира организма, изчиствайки го от натрупаните токсини в следствие на лъче- и химиотерапията. Другата основна функция на Канабицепс е ефективното възстановяване на имунната система, унищожена в следствие на лъче- и химиотерапията. Канабицепс подпомага организма, възстановявайки нормалните му защитни функции и давайки възможност да продължи борбата най-ефективно. Продуктът е подходящ за употреба като допълващо средство при възстановителни следоперативни терапии, лъче- и химиотерапия. Канабидиолът в КАНАБИЦЕПС НЕ е психоактивно вещество! За направата на тази хранителна добавка е използван сорт индустриален коноп, при който психоактивната съставка THC (тетрахидроканабинол), която е забранена в повечето страни, е елиминирана чрез процеса на култивиране.

НАУЧНИ ОТКРИТИЯ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЛЕЧЕБНИТЕ СВОЙСТВА НА КАНАБИСА

Научни открития са публикувани почти ежедневно по отношение на лечебните свойства на конопа. Представяме пет нови канабис-центрични проучвания, които дават сериозна заявка за  медийно внимание:

 • Употребата на канабис е свързана с понижена смъртност при пациенти с травматично увреждане на мозъка

Пациенти, пострадали от травматично увреждане на мозъка и периодично употребявали канабис, проявяват повишена степен на оцеляване в сравнение с не-потребители, според данни, публикувани този месец в списание Американски хирург. Следователи от Медицински център UCLA провеждат тригодишен ретроспективен преглед на пациенти с мозъчни травми. Оценени са данните на 446 подобни случаи. От тези пациенти, които са тествали позитивно за присъствието на канабис непосредствено преди хирургическата намеса, 97.6% оцеляват. За разлика от това, пациенти, които са дали отрицателни резултати за наличие на коноп преди операцията достигат 88,5% преживяемост.

„Предишни изследвания, проведени от други изследователи, откриват някои съединения в канабиса да помагат да се защити мозъка при животните след претърпяна травма“, заявява водещият автор на проучването в свое прессъобщение. „Това изследване [е] едно от първите в клинична обстановка, което да свърже специфичното наличие на тетрахидроканабинол (ТХК) като независим предиктор за преживяемост след травматично увреждане на мозъка.“

 • Администрирането на канабигерол (КБГ) спира развитието на ракови клетки

Администрирането на непсихотропния канабиноид – канабигерол (КБГ) притежава мощни антиракови свойства на дебелото черво и инхибира раковия туморен растеж, според данни, публикувани през септември месец в списание Carcinogenesis. Екип от италиански изследователи в Университета в Неапол оценява ефектите на КБГ срещу туморогенезата в дебелото черво. Изследователите съобщават, че съединението насърчава апоптоза (смърт на раковите клетки) и намалява растежа на раковите клетки на дебелото черво. Дозиране с КБГ също инхибира колоректален туморен растеж при животните. Авторите заключават: „КБГ възпрепятства развитието на рака на дебелото черво ин виво и селективно инхибира растежа на ракови клетки на дебелото черво.“

 • Пациенти с болестта на Паркинсон реагират положително към терапия с канабис

Пациенти с болестта на Паркинсон докладват значително подобрение след канабиноидна терапия. В публикация през месец септември в списанието Psychopharmacology, следователи в Университета в Сао Пауло, Бразилия, съобщават за ефикасността на канабиноида канабидиол (КБД) в сравнение с плацебо при 21 пациенти с болестта на Паркинсон. Авторите съобщават, че администрирането на дози по 300 мг КБД на ден се свързва със „значително различен среден общ резултат“ при субектите по отношение на благосъстоянието и качеството на живот в сравнение с плацебото. Бразилското проучване е втората публикация в последните месеци, специфично отразяващо потенциалните лечебни ефекти на канабиноидите при пациенти с тази болест. През април, изследователи от Университета в Тел Авив, Израел съобщиха, че прием на цялото растение подобрява различни симптоми на Паркинсон в група от 22 пациенти. Употребата на канабис е свързано със „значително подобрение след третиране на тремори, ригидност, и брадикинезия (забавяне на движенията),“ авторите докладват в списание Clinical Neuropharmacology. Те добавят още: „Наблюдаваше се значително подобряване на качеството на съня и справянето с болката. Не са наблюдавани неблагоприятни странични ефекти от лечението.“

 • Приложението на канабис смекчава симптомите, налични при оттеглянето от опиати

Консумацията на канабис е свързана с редуциране на наличните симптоми при оттеглянето от опиати при пациенти, подложени на поддържащо лечение с метадон в съответствие с последните открития, публикувани в Американския журнал по наркомании. Следователите в Института за невронауки Фарбър в Университета Томас Джеферсън, Филаделфия, оценяват употребата на канабис сред 91, зависими от опиати пациенти, подложени на метадоновото поддържащо лечение. Авторите съобщават, че употребата на канабис по време на лечението е било свързано с по-леки симптоми, налични при оттеглянето от тежки опиати по клиничната скала (COWS), индекс, предназначен да служи като обективна мярка. „Увеличената употребата на канабис е открито, че допринася за по-леко оттегляне в групата на наблюдаваните по наличните данни на изследването“, заключават авторите. „Тези резултати предполагат потенциал за ролята на канабиса в облекчаването на симптомите при оттегляне по време на индукцията с метадон.“

 • Инхалирането на канабис спомага за ремисия при пациенти с болестта на Крон

Инхалирането на канабис редуцира симптомите на болестта на Крон в сравнение с плацебо, при пациенти, които не са били отзивчиви към конвенционални фармацевтични терапии, според данни от клинични проучвания, публикувани наскоро в списание Clinical Gastroenterology and Hepatology. Изследователи от медицинския център Меир, Израел, в отдела по гастроентерология и хепатология, оценяват безопасността и ефикасността на инхалиран канабис в сравнение с плацебо в продължение на период от осем седмици при 21 пациенти с проявена резистентност към лечение на болестта на Крон. Изследователите докладват: „Нашите данни показват, че 8-седмично лечение с богат на ТХК канабис, но не и плацебо, е било свързано със значително понижение от 100 пункта (CDAI) (индекс на активност при болестта на Крон).“ Пет от единадесет пациенти в групата на проучването съобщават също постигане на ремисия на заболяването (определено като намаляване на CDAI резултатите на пациент с повече от 150 пункта). Като цяло, лечението с инхалиран канабис не се свързва с „значителни странични ефекти.“

ЕКСТРАКТ КОНОП, СЕМЕ /КАНАБИС САТИВА/

Растението Канабис произвежда 421 специфични химически съединения, включително 80 вещества наречени фитоканабиноиди, които не са открити в нито едно друго растение.


ЕКСТРАКТ РОЗМАРИН

 • Aнтиoĸcидaнти и пpoтивoвъзпaлитeлни дeйcвия.

 • Poзмapинът e бoгaт изтoчниĸ нa aнтиoĸcидaнти и пpoтивoвъзпaлитeлни cъeдинeния, зa ĸoитo ce cмятa, чe cпoмaгaт зa cтимyлиpaнe нa имyннaтa cиcтeмa и пoдoбpявaнe нa ĸpъвooбpaщeниeтo.

 • Πoдoбpявaнe нa xpaнocмилaнeтo - B Eвpoпa poзмapинът чecтo ce изпoлзвa зa лeчeниe нa нapyшeнo xpaнocмилaнe. B дeйcтвитeлнocт гepмaнcĸaтa ĸoмиcия  e oдoбpилa poзмapинa зa лeчeниe нa нapyшeнo xpaнocмилaнe.

 • Πoдoбpявaнe нa пaмeттa и ĸoнцeнтpaциятa

 • Heвpoлoгичнa зaщитa - Учeнитe ca ycтaнoвили, чe poзмapинът мoжe дa e дoбъp и зa мoзъĸa ви. Poзмapин cъдъpжa cъcтaвĸa, нapeчeнa ĸapнoзнa ĸиceлинa, ĸoятo e в cъcтoяниe дa ce пpeбopи c yвpeждaниятa oт cвoбoднитe paдиĸaли в мoзъĸa.

 • Hяĸoи пpoyчвaния  ycтaнoвявaт, чe poзмapинът мoжe дa бъдe пoлeзeн зa xopa, ĸoитo ca пpeтъpпeли инcyлт. Poзмapинът изглeждa пpeдпaзвa oт yвpeждaнe нa мoзъĸa и мoжe дa пoдoбpи възcтaнoвявaнeтo.

 • Πpeдoтвpaтeтe зacтapявaнeтo нa мoзъĸa - Hяĸoи пpoyчвaния пpeдпoлaгaт, чe poзмapинът мoжe знaчитeлнo дa пoмoгнe дa ce пpeдoтвpaти cтapeeнeтo нa мoзъĸa. Tepaпeвтичнaтa cпocoбнocт нa poзмapин зa пpoфилaĸтиĸa нa бoлecттa нa Aлцxaймep ca oбeщaвaщи.

 • Hacтpoeниe и cтpec

 • Paĸ - Изcлeдвaниятa, пyблиĸyвaни в oнĸoлoгичнитe дoĸлaди, ycтaнoвявaт, чe „cypoвият eĸcтpaĸт oт poтa-миpинoв poзмapин (RО)“ зaбaвя paзпpocтpaнeниeтo нa чoвeшĸия лeвĸeмия и ĸapцинoм нa гъpдaтa.

 • Дpyгo пpoyчвaнe, пyблиĸyвaнo в Биoyниънc, Биoтexнoлoгия и биoxимия, зaĸлючaвa, чe poзмapинът мoжe дa бъдe пoлeзeн ĸaтo пpoтивoвъзпaлитeлнo и пpoтивoтyмopнo cpeдcтвo.

 • Зa мaзнa ĸoca

 • Πpи ĸocoпaд

 • Πpи yмopa

 • По 20 капки 2 пъти на ден разтворени в 50 мл. вода или сок. Една опаковка е достатъчна за прием от около 40-45 дни

 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

 • За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца. Може да почувствате някои от предимствата и подобренията по-рано.

 • Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

 • При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар.

 • Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.

 • Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

 • Съвместим с медикаментозна терапия, с изключение на случаите описани в листовката на приеманото лекарство.

 • За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на тримесечния курс на прием.

  ПОВЕЧЕ ЗА ПРОДУКТА - ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

  http://herbafix.eu/

Търсене

Категории

Реклама

rr
ss
ar
pk
af
ba

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина