>> 10% БОНУС ОТСТЪПКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ С ПРОМОКОД: EXTRA10 <<

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

Добавки за отделителната система

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 14 (2 страници)

Описание

Всеки един орган и система в нашето тяло е от значение за правилното функциониране на организма. А той е съвършен. Ежедневно се възстановява от щетите, които му нанасяме, като това се дължи на способността му да се регенерира, посредством имунитета. Добре е да ценим и пазим здравето си, опитвайки се да се храним правилно, да тренираме редовно и да се смеем по-често. Приемът на натурални добавки е също препоръчителен, за да държим болестите винаги настрана от нас.

Как да се грижим за отделителната система

Първо е добре да се каже каква е нейната роля за осъществяването на протичащите в нашето тяло физиологични процеси. Отделителната система прави възможно изхвърлянето на вредните вещества и токсините, които оказват пагубно влияние върху нашето здраве. Много органи (дебело черво, черен дроб и кожа) участват в извеждането на отпадъчните продукти, но в същинската отделителна система участват най-вече:
  • Пикочен мехур и бъбреци;
  • Пикочен канал (уретра);
  • Пикочопроводи. 
За да бъде организмът ни “пречистен” от токсините и ненужните вещества, трябва да приемаме качествена храна и да пием повече течности, които да стимулират отделянето на урина. Избягването на пикантните храни, алкохола и солта също ще помогне за това да имаме здрави бъбреци.

От какви болести можем да се предпазим

Болестите по отделителната система са неприятни и доста сериозни в много от случаите, но в същото време и съвсем възможни за предотвратяване. От нас се изисква да преразгледаме хранителния си режим, също както и да се замислим за приема на билки и хапчета с натурален произход, които ще ни предпазят от:
  • Камъни и песъчинки;
  • Подагра;
  • Възпаление на лигавицата на пикочните пътища;
  • Ниска или висока урея;
  • Пиелонефрит;
  • Нарушена обмяна на веществата;
  • Бъбречна недостатъчност и др.
Билковите хапчета не са панацея при подобен вид отделителни заболявания, но е добре да ги включим в хранителния си режим. 

С какво са полезни билковите добавки

В онлайн магазин Биотика ще откриете и достъпни цени на фона на голямото разнообразие, което трудно ще видите на друго място. Хранителните добавки са идеално средство за лечение на хронични заболявания или остри състояния, изискващи антибиотично лечение. Препоръчително е да започнете да ги пиете преди да се появяват симптоми за някоя болест на бъбреците и пикочопроводите. Наред с това е добре да не прекалявате с пикантните храни и подправки, приемайки поне 2 литра вода на ден. Biotica ще Ви помогне да поддържате здравето си оптимално.