30% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ДО 10 АВГУСТ

Невен – помага при невроза, депресия, артрит и болен панкреас

Невен – какво лекува тази вълшебна билка?


Замисляли ли сте се някога за множеството полезни свойства на невена?

Почти няма градина, в която да не се отглеждат малките оранжеви цветчета, от които всеки може да извлече множество ползи. Невенът е едногодишна билка, която често пъти в народната медицина е наричана „Черногорци“. Това цвете-билка е внесено от Америка през далечния 16 век. Оттогава до днес то не само украсява почти всички градини, а и се използва за лечението на редица заболявания. В състава на невена има голям брой етерични масла. Именно в тях се крие огромната лечебна сила на това цвете. Най-полезни за човека са жълтите етерични и кехлибарени масла. Освен това в червено-кафявите цветове се съдържа и провитамин А. За предотвратяване на гинекологични заболявания е достатъчно да сложите един цвят невен в чаша с вряла вода. След като го запарите за десетина минути, прецедете и разделете получената течност на четири равни части. Изпийте количеството в рамките на един ден.


Вълшебната билка невен

Можете да залеете три цвята от невен с 400 мл. студена вода и да ги варите в продължение на няколко минути. След това оставете отварата да се охлади и прецедете.
Приемайте от нея по три пъти на ден преди хранене.


Промивка на запушени синуси

За да направите промивка на запушените синуси, са ви нужни пет пъпки от невен. Сложете ги в 500 мл. вряла вода и сложете съда на котлона да поври за десетина минути. Най-добре е това да става в чайник, за да можете да му сложите накрайник и да вдишвате парата с устата. Издишвайте вдишаната пара през носа.
Повтаряйте тази процедура в продължение на седем дни и ще забравите за запушените синуси.


Нервни разстройства

Ако страдате от нервно разстройство, можете отново да се доверите на невена. За целта е необходимо да си приготвите вана с това цвете-билка. Добавените свежи цветя невен във ваната не само ще ви избавят от стреса и ще възстановят баланса ви, а и ще ви избавят от депресия и невроза.


Панкреас

За да подобрите състоянието на панкреаса, сложете един цвят от невен в 200 мл. вряла вода. Похлупете съда и го оставете настрани до пълното охлаждане.
Приемайте по 1/4 ч.ч. четири пъти дневно.


Артрит

Заврете 1 л. вода, след което я отдръпнете от котлона и изчакайте да се охлади до 80 градуса. Добавете четири цвята от невен, похлупете и изчакайте докато сместа изстине напълно. Полученият еликсир трябва да бъде изпит в рамките на деня. Лечението продължава от 45 до 120 дни.


НАЙ-НОВИТЕ МЕДИЦИНСКИ ПРОУЧВАНИЯ ПОКАЗВАТ…

Че клетките на панкреаса, които са отговорни за производството на инсулин, могат да бъдат стимулирани да запазят по-дълго функционалността си също и да бъдат възстановявани до определено ниво. 

ДИАБЕКСИН е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания. ДИАБЕКСИН е букет от билкови екстракти с доказано действие, създаден по рецептурите на акад. Хлебаров благодарение на които спомага за поддържане на:

  • нормалните нива на кръвната захар при диабетици;
  • въглехидратната обмяна в организма;
  • нормални метаболитни функции на клетките;
  • нормалното функциониране на панкреаса;


КУПИ ДИАБЕКСИН ОТ ТУК

https://biotica.bg/diabexin-za-kontrol-nad-kravnata-zahar

Търсене

Категории

Реклама

rr
pk
ss
ba
ar
af

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина