Немски учени твърдят, че са намерили лечение на диабета

Д-р Найденов, ендокринолог, разказва за диабета и повишените нива на кръвната захар!

Какви опасности крият за здравето високите нива на кръвната захар и нарушените функции на панкреаса!?

Опасно е, ако дълго време сте с висока кръвна захар без да знаете това, защото постоянно повишените нива на кръвната захар увреждат много от органите, като влошават функционирането на основните артерии. Хипергликемията засилва атеросклерозата на  основните артерии, както е при коронарната болест, но също и на малките артерии и капилярите. Това, от своя страна е сериозна предпоставка за настъпване на инфаркти и инсулти, които в много случаи водят до фатален край!

Може ли да бъде предотвратен диабетът?

За да сме здрави, е нужно да поддържаме физиологични нива на кръвната захар, особено при хора с диагностициран диабет. Безпорно, правилният хранителен режим и физическата активност са важни, но за съжаление недостатъчни, особено когато задстомашната жлеза не функционира правилно и не произвежда инсулин.

На последния симпозиум в Берлин, Германия, учени от цял свят бяха подготвили доклади на различни медицински теми и в това число беше отделено сериозно внимание на коварната болест диабета. В последните години, научните изследвания са съсредоточени върху функционирането на панкреатичните клетки /именно тези клетки са отговорни за производството на инсулин, който разгражда кръвната захар/ и връзката като цяло на панкреаса с другите жлези в тялото. Последните проучвания показват, че клетките на панкреаса могат да бъдат стимулирани и да запазят за по-дълго функционалността си, както и да я възвръщат на определено ниво /това преди се смяташе от медицината за невъзможно!/.  За да се стимулира панкреаса се нуждае от група биоактивни вещества като флавонолови гликозиди, бифлавоноиди, проантоцианидини, фитостероли, терпенови лактони, ензима с мощно антирадикалово действие супероксиддисмутаза, полизахариди, органични киселини, аспарагин, гинколови киселини, алкилфеноли, восъци и други, които се съдържат в някои растения. Някои от тези вещества стимулират отделянето на инсулин от бета-клетките на панкреаса, а други съдържат вещества, с подобно на инсулина действие и по този начин може да се въздейства комплексно върху диабета. В следствие на това, ние създадохме продукт, който нарекохме „Диабексин“ – базиран е на разработките на Академик Хлебаров от концентриран извлек от 4 растения, които в комбинация могат да понижат нуждите на организма от допълнителен прием на инсулин до 82 %.  До момента такъв успех не е постиган с нито една друга терапия. Нашите изследвания, проведени с продукта, показаха засилване на въглехидратната обмяна с 29% още след едноседмичен прием при над 90% от изследваните лица. След три месечен прием на "Диабексин" хората споделяха, че са свели до минимум поставянето на инсулинови инжекции и приемът на инсулинови таблетки.  

Препоръките на специалиста Др Найденов:

По време на кариерата си, съм се занимавал с много  случаи на пациенти, страдащи от диабет в по-ранни, но и в по-късни стадии на развитие на болестта. Без съмнение, голямо значение за развитието на болестта имат индивидуалните навици на живот и хранене на пациентите. От друга страна, има продукти на основата на растителни екстракти, даващи очевидно добри резултати и в много случаи са алтернатива на медикаментозното лечение. След използване на ДИАБЕКСИН от някои от моите пациенти, сега мога да свидетелствам неговата ефективност. Видимо тяхното състояние се подобри и то в много кратки срокове. "Диабексин" е много ефективен начин за борба с диабета, тъй като това е концентрирана течна формула, която съдържа няколко активни компонента, работещи едновременно както в посока стимулиране на панкреаса в производството на инсулин, така и в правилната резорбция и разграждане на въглехидратите. Концентрираните извлеци са и неизменна подкрепа при съпътстващите диабета състояния на сърдечни заболявания, нарушение на зрението или бъбреците и др.

Препоръчвам приема на Диабексин за период от поне три месеца, така че да се постигне траен резултат във функционирането на панкреасната жлеза и регулация на кръвната захар в организма.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОДУКТА ДИАБЕКСИН ТУК

https://biotica.bg/diabexin-za-kontrol-nad-kravnata-zahar


Търсене

Категории

Реклама

rr
ss
ar
pk
af
ba

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина
';