▶ ПРОДУКТИ С ДО 50% ОТСТЪПКА ◀

Натуралната "виагра", която те връща в играта

2023-09-12
920
0
Biotica

Край на гафовете и мъките - ето я рецептата за полова мощ

Макар мнозина да се срамуват да признаят, данни показват, че около половината полово активни мъже на планетата имат нужда от помощ, за да са във форма по време на секс. Независимо от генезиса на проблема - биохимичен или психологически, невъзможността да се представят задоволително в половия акт травмира и понижава качеството на живот на все повече и по-млади представители на силния пол.

Преди да се посяга към хапчета обаче, има много естествени и безвредни начини да се върнат сексуалното желание, ерекцията и издръжливостта по време на интимната игра. Една такава рецепта се доказва като абсолютен хит на пазара за билкови хранителни добавки.

Отзиви и резултати показват недвусмислено, че потетната комбинация от азиатски (корейски) женшен и натурално пчелно млечице правят чудеса за половото здраве и фертилитета.

И двата природни продукта имат силата да избавят господата от присъдата “еректилна дисфункция”. Прием в рамките само на няколко седмици възстановява както изчезващото либидо, така и физическата готовност за полов акт. Счита се, че билковият микс подобрява кръвоснабдяването в малкия таз и така създава нужните физически условия за здравословна ерекция.

Изследвания показват също, че освен като афродизиак и натурална виагра, комбинацията повлиява благоприятно също преждевременната еякулация, повишавайки издръжливостта и мускулния тонус на цялото тяло.

Освен това науката установява, че при прием в рамките на 2 месеца, качеството на произвежданите сперматозоиди се повишава и шансовете им за оплождане скачат в пъти.

Миксът от пчелно млечице и азиатски женшен работи отлично и при дамите. Отпуска мускулатурата на половите органи, засилва сексуалния апетит и чувствително увеличава удоволствието от половия акт. Най-забележим е ефектът при жените в менопауза, когато пониженото либидо и половите проблеми са реална опасност за психическото и физическо здраве.

Доказаната ефективност на комбинацията от женшен и пчелно млечице е в основата на новия широкоспектърен натурален продукт на Биотика за полова мощ - ЕРОС. В състава още няколко мощни природни дарове за здраве, издръжливост, плодовитост и здравословно либидо:

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

magazin
special
kozmetika
bilkovi tinkturi

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Научете как лекуват и заместват хапчета и сиропи Есента е вече тук, а с нея започват неизбежните ..

2023-09-29 09:32:34

Как да го спрем, преди да разстрои бъбреците Често се оказваме жертви на остри възпалителни забол..

2023-09-28 09:52:22

Ако не ги научите, непременно ще съжалявате Здравето на нашето дебело черво често не става част о..

2023-09-28 09:42:28

Запазете мъжеството и комфорта, преди да стане късно Названи от незапомнени времена като силния п..

2023-09-27 10:05:46

На какво да се доверим, за да се спасим от вирусите Силен имунитет е златната кауза за нашето здр..

2023-09-27 09:53:02

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56