30% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ДО 10 АВГУСТ

Производител

КОЗМЕТИКА

Козметика за деца и бебета

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 14 (2 страници)

Описание

Коя е най-качествената козметика за бебета и деца?

Всеки родител иска най-доброто за своето дете. За съжаление често е трудно да се избере подходяща козметика. Наличието на богат избор сред бебешките козметични продукти ни обърква. Има какво ли не- шампоани, лосиони, кремове, пудри, сапуни, олио. Трудно е да решим кои са добри и кои ще подействат добре на нашето дете, тъй като няма как да сме изпробвали всичките. А всяко дете понася козметиката индивидуално и ефектът е различен. Определен продукт, който действа при едно дете, може да не подейства на друго. Да се грижим правилно за своето бебче означава да обръщаме внимание на малките неща. Както и да бъдем добре информирани, за да можем да направим разуменния избор.
Бебешката кожа губи влага много бързо и изисква употребата на кремове и лосиони, които помагат на кожата да запечата влагата ефективно, както и шампоани и почистващи продукти за тяло, които имат деликатно действие върху кожата. Освен това тя е много уязвима на aлepгични peaкции. Затова и е препоръчително, когато избираме продукти да търсим в състава им oвлaжнитeли и aнтиaлepгeни.

Какво трябва да знаем преди да изберем?

Качествената козметика е от особено важно значение за здравето. Нежната му кожа е много деликатна и към нея трябва да се подхожда с голяма грижа. Добрите серии козметика са максимално изчистени от парабени, консерванти и други химични съставки, които могат да доведат до неприятни здравословни проблеми, като зачервявания, обрив и други.
  • Лосиони, млека и олио за тяло - Масажното олио е много важно за защитата и добрата еластичност на бебешката кожа. То е една от най-купуваните стоки, защото в първите месеци се използва ежедневно след всяко къпане на бебето. Най-често в него са използвани най-чистите натурални съставки от природата. Масажът има приятен и успокояващ ефект върху кожата, освен това е много полезен за физическо здраве, подобрява още храносмилането и успокоява коликите. Може да бъде направен и с подходящи млека и лосиони, предназначени за  използване в ранна възраст. Този ритуал след баня се превръща в любим и вълнуващ момент и за двамата.
  • Сапун и шампоан - Добре е тези продукти да са базирани на натурални растителни съставки, да имат неутрално Ph и в никакъв случай да не предизвикват раздразнения, ако случайно попаднат в очите на мъничето. Подбирайте внимателно теза козметика, за да предпазите вашето мъниче и за да можете да се насладите на приятна баня, без детски плач.
  • Крем против подсичане - Винаги преди да поставите нова пелена е желателно да измивате старателно дупето с подходящ сапун. След това нанасяйте тънък слой предпазен крем. Те ще предотврати подсичането, обрива под пелените и други кожни раздразнения.

Козметиката за деца е едно от най-необходимите неща още от раждането. Избирайте я внимателно и прецизно. Винаги следете срока на годност преди покупка и след отваряне на козметиката.

Запомнете и винаги избирайте козметика, която съдържат повече натурални съставки, витамини и масла.

Защо да се доверим на My Organica?

Козметиката на My Organica са направени изцяло от висококачествени натурални съставки. Витамин Е се извлича от NON- GMO природен слънчоглед. В  продуктите са спазени последните изисквания на ЕС и имат външна професионална оценка за тяхната безопасност и ефективност.
Продуктите са без химикали, без консерванти, без синтетика, без ГМО, без петрол, без алергени.