Производител

КОЗМЕТИКА

lip stick

Козметика за деца и бебета

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 14 (2 страници)

Описание

Коя е най-качествената козметика за бебета и деца?

Всеки родител иска най-доброто за своето дете. За съжаление често е трудно да изберем козметични продукти. Наличието на богат избор сред бебешките козметични продукти ни обърква. Има какво ли не- шампоани, лосиони, кремове, пудри, сапуни, олио. Трудно е да решим кои са добри и кои ще подействат добре на нашето дете, тъй като няма как да сме изпробвали всичките. А всяко дете понася козметиката индивидуално и ефектът е различен. Определен продукт, който действа при едно дете, може да не подейства на друго. Да се грижим правилно за своето бебче означава да обръщаме внимание на малките неща. Както и да бъдем добре информирани, за да можем да направим разуменния избор.
Бебешката кожа губи влага много бързо и изисква употребата на кремове и лосиони, които помагат на кожата да запечата влагата ефективно, както и шампоани и почистващи продукти за тяло, които имат деликатно действие върху кожата. Освен това тя е много уязвима на aлepгични peaкции. Затова и е препоръчително, когато избираме продукти да търсим в състава им oвлaжнитeли и aнтиaлepгeни.

Какво трябва да знаем преди да  изберем?

Качествената козметика е от особено важно значение за здравето на малкото бебче. Нежната му кожа е много деликатна и към нея трябва да се подхожда с голяма грижа. Добрите серии козметика за бебета са максимално изчистени от парабени, консерванти и други химични съставки, които могат да доведат до неприятни здравословни проблеми, като зачервявания, обрив и други.
  • Лосиони, млека и олио за тяло - Масажното олио е много важно за защитата и добрата еластичност на бебешката кожа. То е една от най-купуваните стоки, защото в първите месеци се използва ежедневно след всяко къпане на бебето. Най-често в него са използвани най-чистите натурални съставки от природата. Масажът има приятен и успокояващ ефект върху бебето, освен това е много полезен за неговото физическо здраве, подобрява още храносмилането и успокоява коликите. Може да бъде направен и с подходящи млека и лосиони, предназначени за  използване в ранна детска възраст. Този ритуал след баня се превръща в любим и вълнуващ момент и за двамата.
  • Сапун и шампоан - Добре е тези продукти да са базирани на натурални растителни съставки, да имат неутрално Ph и в никакъв случай да не предизвикват раздразнения, ако случайно попаднат в очите на детето. Подбирайте внимателно теза козметика, за да предпазите вашето бебе и за да можете да се насладите на приятна баня, без детски плач. Сапуните и шампоаните за бебета и деца имат меко действие и почистват ефективно.
  • Крем против подсичане и пудра - Винаги преди да поставите нова пелена е желателно да измивате старателно бебешкото дупе с подходящ сапун. След това нанасяйте тънък слой предпазен крем или бебешка пудра. Те ще предотврати подсичането, обрива под пелените и други кожни раздразнения.
Детската козметика е една от най-необходимите бебешки стоки още от раждането на детето. Избирайте я внимателно и прецизно. Винаги следете срока на годност преди покупка и след отваряне на козметиката.
Запомнете и винаги избирайте козметика, която съдържат повече натурални съставки, витамини и масла.

Защо да се доверим на My Organica?

Продуктите за деца на My Organica са направени изцяло от висококачествени натурални съставки. Витамин Е се извлича от NON- GMO природен слънчоглед. В  продуктите са спазени последните изисквания на ЕС и имат външна професионална оценка за тяхната безопасност и ефективност.
Продуктите са без химикали, без консерванти, без синтетика, без ГМО, без петрол, без алергени.