▶ НАД 100 ОФЕРТИ С НАМАЛЕНА ЦЕНА

КОЗМЕТИКА

Козметика за бебета и деца

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 9 от общо 9 (1 страници)

Описание

КОЖАТА НА МАЛКИТЕ ДЕЦА Е МНОГО НЕЖНА И ЧУВСТВИТЕЛНА. ТЯ Е ПОДАТЛИВА НА ИЗСУШАВАНЕ И РАЗДРАЗНЕНИЯ, ОСОБЕНО ПРЕЗ ЛЕТНИТЕ МЕСЕЦИ, КОГАТО Е НА ЛИЦЕ ЧЕСТО ИЗПОТЯВАНЕ, КОЕТО ДОПЪЛНИТЕЛНО УВЕЛИЧАВА ШАНСА ОТ ПОЯВА НА ОБРИВИ И ДЕУГИ НЕПРИЯТНИ СЪСТОЯНИЯ.

Козметиката за възрастни не е подходящ избор за пеленачета, защото доста от съставките са прекалено агресивни и дори токсични. Желателно е да се използват само и единствено специални продукти/разработки за бебета и деца, които нежно ще отстранят замърсяванията, осигурявайки и едно добро ниво на хидратация. 

Коя е най-качествената козметика за бебета и деца?

Най-подходящата козметика за малки деца и бебета си остава натуралната. Тъй като съставът й е максимално пречистен, не съществува никакъв риск да предизвикаме алергии и раздразнения, които да причинят на малчугана силен дискомфорт. Правилната грижа за новородени и пеленачета трябва да включва козметика без консерванти и агресивни съставки, която се грижи за деликатната детска кожа по нежен и приятен начин. 

За да се чувства малкото дете и бебе винаги добре в кожата си, е препоръчително да използваме натурални продукти с природни съставки, които не са вредни и причиняващи алергии. В Biotica ще откриете богата гама измиващи и хидратиращи решения за най-малките, които да направят моментите в банята приятни и забавни за цялото семейство. 

Какво трябва да знаем преди да я изберем?

Всяка кожа е специална. Ако някои от нас се нуждаят от козметика за суха кожа, то други търсят решения за мазна такава. Същото би могло да се каже и за децата, защото и те както големите, си имат своите индивидуални потребности, с които е добре напълно да се съобразим. 
Кожата на децата е склонна към проблеми, свързани със: 
  • Сухота;
  • Атопичен дерматит;
  • Белене;
  • Обриви, алергии и екземи.
Зоната около памперса е най-податлива към подобни дермо проблеми, затова винаги я третирайте с хидратиращи средства, които да омекотят триенето.

Защо да се доверим на Biotica?

Стоките за бебета и деца подлежат на високи проверки, защото тук качеството е най-важно. Храни, дрехи и играчки - всичко това трябва да е с доказан произход, за да сме спокойни, че риск за здравето на малкото човече не съществува. Доверете се на Biotica, за да се насладите от все сърце на периода, свързан с отглеждането на малкото бебе. Изберете онлайн натуралната козметика на достъпни цени и позволете на природата да влезе в дома Ви.