▶ ПРОДУКТИ С ДО 50% ОТСТЪПКА ◀

Кои са полезните свойства и ползи за организма при редовен прием на бабини зъби ?

2023-07-01
3293
0
Biotica

Природна виагра, естествен стероид или тоник за простата - изберете според нуждите си

Билката със звучното име Бабини зъби или латинското Tribulus terrestris е от тези природни дарове, които изумяват с широк спектър на полезно действие. Растението е известно на всички контентни с лечебните си сили и е залегнало в различни медицински практики на народите. Днес се знае, че най-ценните видове от него растат на Балканския полуостров на българска, македонска и турска земя. Доказаните й биохимични ползи за човешкото здраве правят билката Бабини зъби търсен естествен илач за редица проблеми и заболявания. Широките ползи за организма се дължат на уникални съставки в бодливото растение. То е богато на сапонини (стероидни), гликозиди, феноли, флавоноиди, протеини, алкалоиди, органични киселини, важни аминокиселини, високи дози витамин С и други ценни съединения.

В народната медицина и природното лечение Бабини зъби се слави със силата си да подобрява сексуалното здраве, за което печели и неформалното звание “природна виагра”. Истината е обаче, че приемът на билката не просто стимулира половия живот, а го прави по-пълноценен и обещаващ. 

За да разберем най-пълно ползите от Бабини зъби, трябва да уточним сферите на действие, в които подобрява нашето здраве:

  • Натурален стероид за тялото - хранителни добавки с участието на колоритната билка отдавна са запазена марка на активните спортисти. Причината? Билето се оказва уникален естествен стероид, който доставя допълнителна енергия и прави мускулите по-издръжливи на физическо натоварване. Тези свойства се дължат на един специален сапонин, скътан в коренището на растението - протодиосцин. Чрез него се повишава отделянето на азотен оксид и респективно - на богата на кислород кръв до всички органи на тялото. Резултатът е осезаемо повишен мускулен тонус. Стимулира се и естественото здравословно натрупване на мускулна маса - анаболен ефект. При мъжете той е още по-силен, защото в допълнение на вече казаното, бабини зъби стимулира и производството на половият хормон тестостерон, който дава допълнителна физическа енергия. Освен това е доказано, че приемът на лечебното растение не просто мобилизира мускулатурата за натоварване, а и помага за нейното естествено разпускане след това. Така се предотвратяват тежка отпадналост и травми при активните спортисти.
  • Срещу еректилна дисфункция - модерни изследвания недвусмислено доказват, че ако мъже с еректилна дисфункция приемат Бабини зъби поне две седмици, симптомите при по-голямата част отшумяват напълно. Възстановяват се както нормалната ерекция, така и нарушеното либидо. Предотвратява се също шансът за преждевременна еякулация, като се доставя удължено удоволствие при полов акт. Билката възстановява сексуалния апетит и при дамите.
  • За подобрена потентност и безплодие - билката е потентен натурален илач срещу безплодие, като действа стимулиращо за половите хормони както при дамите, така и при господата. При мъжете, освен че възстановява сексуалния нагон, Бабини зъби подобрява значително количеството и качеството на произвежданите сперматозоиди, увеличавайки значително шанса им да оплодят готовата яйцеклетка.
  • При менорагия и менопауза - билката е естествен балансиращ агент за половите хормони. С това си свойство съумява да контролира менструалния цикъл при дамите, като намалява болките и дискомфорта при по-обилно течение. Ефективно с бабини зъби се озаптяват и тежките симптоми в период на настъпване на менопауза. Билето облекчава изпотяването, крампите, безсънието, изтощението, раздразнението, загубата на сексуален апетит и легендарните горещи вълни.
  • Подобрява храносмилането и овладява алергични пристъпи;
  • Оздравява сърцето и го предпазва от заболявания - Бабини зъби се препоръчват за изчистване на мазните натрупвания и плаки, които запушват кръвоносните съдове и стават първопричина за животозастрашаващи сърдечно-съдови проблеми. Премахва лошия холестерол и осигурява подобрено кръвоснабдяване на всички органи в тялото.
  • Срещу проблеми с простата - приемът на Бабини зъби подобрява кръвоснабдяването в малкия таз и така не само побеждава еректилната дисфункция, а предпазва и простатата от възпалителни процеси и уголемяване.
  • Тушира депресията - вследствие на подобрения хормонален баланс от приема на билката, чувствително се подобрява психическото състояние - намалява нервното напрежение, по-лесно се преодоляват стресът и депресивните мисли. Ефектът може лесно да се отдаде и на допълнителната енергия, която се генерира в тялото при редовния прием на Бабини зъби.
  • Тоник за бъбреци и черен дроб - в допълнение на останалите лечебни свойства, билето е и ефективен диуретик. Възстановява нарушеното отделяне на урина, като стимулира функцията на бъбреците. Подпомага и жлъчката, като така облекчава вечно натоварения черен дроб.

От безбройните ползи, които предоставя Бабини зъби, можем да се възползваме по различен начин - като сварим билето на чай или отвара у дома или се доверим на потентни екстракти от него в тинктури и хранителни добавки с доказано качество като наличните на трайно ниски цени в онлайн магазина Biotica.bg. 
Още много натурални продукти за мъжко полово здраве, енергия и издръжливост с участието на мощни билки се предлагат в портфолиото на Биотика. 

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

kozmetika
magazin
special
bilkovi tinkturi

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Как да го спрем, преди да разстрои бъбреците Често се оказваме жертви на остри възпалителни забол..

2023-09-28 09:52:22

Ако не ги научите, непременно ще съжалявате Здравето на нашето дебело черво често не става част о..

2023-09-28 09:42:28

Запазете мъжеството и комфорта, преди да стане късно Названи от незапомнени времена като силния п..

2023-09-27 10:05:46

На какво да се доверим, за да се спасим от вирусите Силен имунитет е златната кауза за нашето здр..

2023-09-27 09:53:02

Какво представлява хроничната умора Спите дълго, но се будите безсилни и смазани? Нямате физическ..

2023-09-26 15:03:55

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56