▶ Нов магазин в центъра на София | бул. Христо Ботев №60

КАКЪВ ЧАЙ ДА ПИЕМ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ КРЪВНАТА НИ ГРУПА

Предполага се, че редовното пиене на чай предпазва от развитието на сърдечно-съдовите заболявания, като намалява лошия холестерол, влияе положително върху кръвното налягане и противодейства на затлъстяването, има антиоксидантен ефект.


КАКЪВ ЧАЙ ДА ПИЕМ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ КРЪВНАТА НИ ГРУПА

  • Хората от най-разпространената нулева кръвна група имат много устойчива храносмилателна система и спокойно могат да похапват месо със силни подправки, а в по-малка степен – зеленчуци и млечни продукти. Често страдат от киселини в стомаха. В много случаи метаболизмът им е по-бавен, възможни са проблеми със съня. Препоръчваният чай за хората от тази кръвна група е мате, зелен чай и джинджифил.
  • С кръвна група А, са изключително емоционални и лесно поддаващи се на стресови ситуации. Чайовете, които се препоръчват като най-подходящи за хората с кръвна група А, са смес от невен и мащерка или зелен чай и жасмин.
  • Ако сте кръвна група Б, то вашият организъм е склонен да се разболява по-бързо от автоимунни заболявания, летаргични сте, имате проблеми със съня. Хубаво е да пиете чай от червена боровинка, зеленият чай също е подходящ за вас. Много полезна е и комбинацията между маточина и градински чай.
  • Ако сте кръвна група АБ, то вероятно вие сте изключително интуитивни и сте от хората, които не са склонни към лесно стресиране за разлика от останалите кръвни групи. Чудесен избор за всички представители на тази кръвна група са чайовете от сандалово дърво, божур, зелен чай , мента. Особено подходяща е комбинацията между мента и зелен чай.
Пиенето на билков чай всеки ден може да укрепи организма, да подобри настроението, да оздрави духа и да изпълни тялото с енергия и сила.
Чаят е добре позната и любима напитка на много хора. В Европа я познаваме от 15 век благодарение на португалските мореплаватели, но чаят има дългогодишна история като част от културния бит в Индия, Китай, Япония, Шри Ланка, Бразилия и други страни.  

Нашата основна задача бе да създадем продукти, които да помагат при различни проблеми. Така се родиха и четирите нови продукта - ENERGY, DETOX, SLIM и RELAX. Всеки от чайовете се отличава с различен вкус и аромат, постигнати с билки и плодове. Именно в състава се крие и тайната на всяка от формулите на чайовете с марка Biotica 1961. 

Търсене

Категории

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина