ВЗЕМИ СЕГА ▶ 20 ЛВ ОТСТЪПКА ЗА ТРИАКТАЛ

Как да се справим със задържането на течности в организма

Понякога сутрин, поглеждайки се в огледалото, изведнъж забелязвате, че лицето ви е леко подуто - клепачите са тежки, под очите се появяват торбички, а грациозният овал на лицето е изплувал. Понякога поради отоци обувките стават малки, а пръстенът не се побира на пръста. Стагнацията на течности в организма води до подобно състояние, което се случва по различни причини. След като разберете какво пречи на вашата красота и здраве, ще бъде по-лесно да разрешите този проблем. Има и друга причина, поради която трябва да разберете възможно най-скоро какво води до задържане на вода в тялото. Факт е, че това явление понякога е следствие от много заболявания и е по-добре лечението да започне възможно най-рано.

Причини за задържане на вода в организма

Лимфната система участва в изтичането на излишната течност от тъканите, но понякога не се справя с работата си, особено ако по някаква причина в тялото се натрупва много течност. Така се появява оток.

Задържането на течности в организма обикновено се случва преди менструация и по време на бременност и това се дължи на хормонален дисбаланс в организма. Отокът се провокира и от храненето, тъй като много храни задържат вода в тялото, например пикантни, солени, мариновани и пушени храни, бързо хранене, колбаси, колбаси, всякакви сосове, захар и сладкиши. Комбинацията от захар и мазнини е особено неблагоприятна, поради което поничките, сладкишите със сметана и сладолед често стават причините за задържането на течности в организма.

Много често натрупването на течност в тъканите се наблюдава в организма след алкохол, тъй като уморените бъбреци не могат да се справят със своите задължения, като черния дроб, който е отговорен за използването на алкохол. Кафето и други кофеинови напитки също задържат вода в тялото, така че пиещите кафе развиват подуване, макар и не толкова значително, колкото от бирата и пушената риба. Задържането на течности често е резултат от тютюнопушене, физическо бездействие, наднормено тегло, тесни дрехи и неудобни обувки, включително високи токчета.

Как да премахнем излишната течност от тялото: какво съветва традиционната медицина

АКВАФИКС е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания. АКВАФИКС съчетава в себе си комплекс от билкови екстракти с доказани въздействия, повлияващи метаболитните процеси в тялото и съдействащи за изхвърляне на задържаните течности в него.

Този билков продукт е естествен начин за прочистване на тялото от излишната вода и токсини. АКВАФИКС ще допълни ефекта от антицелулитните процедури. Естествените му съставки имат антиоксидантна функция, поради което бързо и ефективно извеждат излишната вода и токсини от тялото. 

ДЕЙСТВИЕ НА АКВАФИКС

АКВАФИКС е предназначен за:
  • отстраняване на излишната задържана течност;
  • избавяне от токсините;
  • премахване на подпухналостта;
  • създаване на усещане за лекота;
  • повишена жизненост;
  • прочистване на организма;
  • отслабване;
  • премахване на  целулита;
Всеки ден в градски условия ние сме постоянно изложени на различни екзотоксини поради наличието на хранителни добавки и консерванти в храната, отрицателни фактори на околната среда и т.н. АКВАФИКС помага да се елиминират последиците от стреса и да се премахнат натрупаните токсини. Подпомага усилията  да се ви да постигнете изтънчен силует!
Билковият дренажен комплекс на АКВАФИКС значително повишава ефективността на антицелулитните процедури и използването на козметика у дома.

Научете повече за продукта тук:
https://biotica.bg/aquafix

Търсене

Категории

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина