▶ ПРОДУКТИ С ДО 50% ОТСТЪПКА ◀

Има три растения, които убиват рабовите клетки буквално за часове

2019-07-28
720
0
Biotica

Според световната статистика ежедневно от рак се разболяват над 14 млн. Души, 8 млн. Умират. Тревожната статистика е неумолима, но все по-добрите познания на учените за това, какво поражда туморите, дава увереност и сила, че ракът може да бъде спрян.

След повече от десетилетие научно – изследователска работа световното име – американката д-р Хулда Кларк открива доказателства, които я водят към ключова причина за възникването на туморите, но, оказва се, и на много други масово разпространени болести.

Нейните изследвания показват, че диабетът има свързаност с причинител като говеждия панкреатичен метил Eurytrema, епилепсията се дължи на конкретен вид кръгър червей – Ascaris, при случаи на шизофрения и депресия в организма се откриват паразити, поразяващи мозъка, астмата е свързана отново с Acaris, конкретно в белите дробове, а като причина за много сърдечни заболявания д-р Кларк сочи паразита Dirofilaria Immitis, развиващ се в кръвоносната система на ортанизма.

Списъкът на болестите, обект на нейните специални проучвания, не свършва до тук. Тя е категорична, че зад много тумори, както и зад спина , язвятя и болестта на Крон, артрита, хроничните ставни и мускулни болки, псориазиса и упоритото акне, както и зад хипертонията и глаукомата се крие инфекция – състояние на заразяване с паразити, бактерии, гъбички /напр. Кандида/, вируси и червеи – глисти, тении и др. 

Д-р Кларк открива, че в мнозинството си опасните микроорганизми, които са сред причинителите на изброените и на ред други болести, са много чувствителни на една прецизна формула – извлек от три природни дара.

Предложеното от нея лечение без лекарства включва схема с използването на билката сладък пелин, цветето карамфил и извлек от зелената обвивка на плода на ореха, комбинация, която се оказва изключително добра помощ при справянето  сас серия заболявания, включително ракови, особено рак на гърдата, на дебелото черво и на черния дроб. Работи много ефикасно и при лечение на лимфон. Тройната комбинация, вложена в продукта Триактал действа срещу близо 100 различни паразита, има силата да смалява туморите, нормализира химичния състав на кръвта , дава тонус, възвръща здравето, категорична е д-р Хулда Кларк на базата на продължителния си личен опит с широк кръг пациенти и техните лекари.

С годините разработената от американката формула, става все по-популярна в цял свят, търсена е от хора с различни здравословни проблеми, които търсят спасение чрез природни методи, без прием на химични лекарствени медикаменти.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТРИАКТАЛ ТУК


Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

bilkovi tinkturi
kozmetika
special
magazin

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Как да го спрем, преди да разстрои бъбреците Често се оказваме жертви на остри възпалителни забол..

2023-09-28 09:52:22

Ако не ги научите, непременно ще съжалявате Здравето на нашето дебело черво често не става част о..

2023-09-28 09:42:28

Запазете мъжеството и комфорта, преди да стане късно Названи от незапомнени времена като силния п..

2023-09-27 10:05:46

На какво да се доверим, за да се спасим от вирусите Силен имунитет е златната кауза за нашето здр..

2023-09-27 09:53:02

Какво представлява хроничната умора Спите дълго, но се будите безсилни и смазани? Нямате физическ..

2023-09-26 15:03:55

Защитете се от вируси и алергии ефективно сега  Смяната на сезоните е сериозно предизвикател..

2023-09-26 14:44:09

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56