▶ 10% БОНУС ОТСТЪПКА С КОД: BONUS10

Има три растения, които убиват рабовите клетки буквално за часове

2019-07-28
267
0
Biotica

Според световната статистика ежедневно от рак се разболяват над 14 млн. Души, 8 млн. Умират. Тревожната статистика е неумолима, но все по-добрите познания на учените за това, какво поражда туморите, дава увереност и сила, че ракът може да бъде спрян.

След повече от десетилетие научно – изследователска работа световното име – американката д-р Хулда Кларк открива доказателства, които я водят към ключова причина за възникването на туморите, но, оказва се, и на много други масово разпространени болести.

Нейните изследвания показват, че диабетът има свързаност с причинител като говеждия панкреатичен метил Eurytrema, епилепсията се дължи на конкретен вид кръгър червей – Ascaris, при случаи на шизофрения и депресия в организма се откриват паразити, поразяващи мозъка, астмата е свързана отново с Acaris, конкретно в белите дробове, а като причина за много сърдечни заболявания д-р Кларк сочи паразита Dirofilaria Immitis, развиващ се в кръвоносната система на ортанизма.

Списъкът на болестите, обект на нейните специални проучвания, не свършва до тук. Тя е категорична, че зад много тумори, както и зад спина , язвятя и болестта на Крон, артрита, хроничните ставни и мускулни болки, псориазиса и упоритото акне, както и зад хипертонията и глаукомата се крие инфекция – състояние на заразяване с паразити, бактерии, гъбички /напр. Кандида/, вируси и червеи – глисти, тении и др. 

Д-р Кларк открива, че в мнозинството си опасните микроорганизми, които са сред причинителите на изброените и на ред други болести, са много чувствителни на една прецизна формула – извлек от три природни дара.

Предложеното от нея лечение без лекарства включва схема с използването на билката сладък пелин, цветето карамфил и извлек от зелената обвивка на плода на ореха, комбинация, която се оказва изключително добра помощ при справянето  сас серия заболявания, включително ракови, особено рак на гърдата, на дебелото черво и на черния дроб. Работи много ефикасно и при лечение на лимфон. Тройната комбинация, вложена в продукта Триактал действа срещу близо 100 различни паразита, има силата да смалява туморите, нормализира химичния състав на кръвта , дава тонус, възвръща здравето, категорична е д-р Хулда Кларк на базата на продължителния си личен опит с широк кръг пациенти и техните лекари.

С годините разработената от американката формула, става все по-популярна в цял свят, търсена е от хора с различни здравословни проблеми, които търсят спасение чрез природни методи, без прием на химични лекарствени медикаменти.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТРИАКТАЛ ТУК


Сподели:

Търсене

Категории

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Край на вълчия глад, преяждането и трупането на мазниниМного хранителни добавки включват комплекси о..

2023-03-22 16:29:08

Само елита в Китай се докосвал до еликсира за красота и хормонален баланс“Кралският лечител на всичк..

2023-03-16 15:45:25

Тайната за здрав сън и свеж ум е тукБудувате с часове, а всъщност сте капнали от умора? Сънят не идв..

2023-03-15 12:58:47

Вталявате се лесно, докато тялото се пълни с енергия Строгите диети и изтощителни тренировки, с..

2023-03-14 13:12:46

Загърбете рани, бръчки и петна с чудото за съвършена кожаСвещен дар. Това е за туземците в Полинезия..

2023-03-10 15:23:38

Еликсирът за красота спасява от акне и псориазис, тушира хремата Тайни от традиционната източна..

2023-03-08 10:29:26

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56

Ето го лесния път към спокоен стомах, чисти черва и красиво тялоЗапек, разстройство, киселини, тежес..

2023-02-03 10:02:48