Има три растения, които убиват рабовите клетки буквално за часове

2019-07-28 10:17:31
47
0
Biotica

Според световната статистика ежедневно от рак се разболяват над 14 млн. Души, 8 млн. Умират. Тревожната статистика е неумолима, но все по-добрите познания на учените за това, какво поражда туморите, дава увереност и сила, че ракът може да бъде спрян.

След повече от десетилетие научно – изследователска работа световното име – американката д-р Хулда Кларк открива доказателства, които я водят към ключова причина за възникването на туморите, но, оказва се, и на много други масово разпространени болести.

Нейните изследвания показват, че диабетът има свързаност с причинител като говеждия панкреатичен метил Eurytrema, епилепсията се дължи на конкретен вид кръгър червей – Ascaris, при случаи на шизофрения и депресия в организма се откриват паразити, поразяващи мозъка, астмата е свързана отново с Acaris, конкретно в белите дробове, а като причина за много сърдечни заболявания д-р Кларк сочи паразита Dirofilaria Immitis, развиващ се в кръвоносната система на ортанизма.

Списъкът на болестите, обект на нейните специални проучвания, не свършва до тук. Тя е категорична, че зад много тумори, както и зад спина , язвятя и болестта на Крон, артрита, хроничните ставни и мускулни болки, псориазиса и упоритото акне, както и зад хипертонията и глаукомата се крие инфекция – състояние на заразяване с паразити, бактерии, гъбички /напр. Кандида/, вируси и червеи – глисти, тении и др. 

Д-р Кларк открива, че в мнозинството си опасните микроорганизми, които са сред причинителите на изброените и на ред други болести, са много чувствителни на една прецизна формула – извлек от три природни дара.

Предложеното от нея лечение без лекарства включва схема с използването на билката сладък пелин, цветето карамфил и извлек от зелената обвивка на плода на ореха, комбинация, която се оказва изключително добра помощ при справянето  сас серия заболявания, включително ракови, особено рак на гърдата, на дебелото черво и на черния дроб. Работи много ефикасно и при лечение на лимфон. Тройната комбинация, вложена в продукта Триактал действа срещу близо 100 различни паразита, има силата да смалява туморите, нормализира химичния състав на кръвта , дава тонус, възвръща здравето, категорична е д-р Хулда Кларк на базата на продължителния си личен опит с широк кръг пациенти и техните лекари.

С годините разработената от американката формула, става все по-популярна в цял свят, търсена е от хора с различни здравословни проблеми, които търсят спасение чрез природни методи, без прием на химични лекарствени медикаменти.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТРИАКТАЛ ТУК


Търсене

Категории

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Стероидната билка възстановява тялото, зарежда с полова мощ и подобрява сперматаСтотици натурални ел..

2022-11-29 17:04:21

Изумителното биле е признато за едно от най-ефикасните на планетата Тайните в природата нямат к..

2022-11-16 15:28:23

Няма да повярвате какво се случва с тялото, ако го храните редовно с пикантния зеленчукС чесъна сред..

2022-11-10 16:52:53

“Зеленчукът на красотата” премахвал лошия дъх и телесните зловония в Древна Гърция Като чуете з..

2022-11-08 14:16:42

Тези прости билкови отвари хранят имунитета и пестят пари в аптекатаЦветната есен е без съмнение вре..

2022-11-03 16:25:31

Тайната на красивия поглед не е в скъпите процедури и тежката козметикаГрижите за косата при дамите ..

2022-11-02 16:00:20

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Не е тайна, че много жени често страдат от цистит – особено по време на студения сезон. Често уринир..

2019-08-24 13:32:40

Постигнете баланс между хормони и килограми само с натурални средстваВсички знаем, че за едни хора о..

2022-09-12 12:16:12

Кога да започнете да се грижите за артериите? Ако никога не сте го правили, време е да побързате. Ко..

2019-08-23 11:14:00