Великденски намаления | ДО -60% ОТСТЪПКА

Има три растения, които убиват рабовите клетки буквално за часове

2019-07-28
1173
0
1-3 мин.
Има три растения, които убиват рабовите клетки буквално за часове

Според световната статистика ежедневно от рак се разболяват над 14 млн. Души, 8 млн. Умират. Тревожната статистика е неумолима, но все по-добрите познания на учените за това, какво поражда туморите, дава увереност и сила, че ракът може да бъде спрян.

След повече от десетилетие научно – изследователска работа световното име – американката д-р Хулда Кларк открива доказателства, които я водят към ключова причина за възникването на туморите, но, оказва се, и на много други масово разпространени болести.

Нейните изследвания показват, че диабетът има свързаност с причинител като говеждия панкреатичен метил Eurytrema, епилепсията се дължи на конкретен вид кръгър червей – Ascaris, при случаи на шизофрения и депресия в организма се откриват паразити, поразяващи мозъка, астмата е свързана отново с Acaris, конкретно в белите дробове, а като причина за много сърдечни заболявания д-р Кларк сочи паразита Dirofilaria Immitis, развиващ се в кръвоносната система на ортанизма.

Списъкът на болестите, обект на нейните специални проучвания, не свършва до тук. Тя е категорична, че зад много тумори, както и зад спина , язвятя и болестта на Крон, артрита, хроничните ставни и мускулни болки, псориазиса и упоритото акне, както и зад хипертонията и глаукомата се крие инфекция – състояние на заразяване с паразити, бактерии, гъбички /напр. Кандида/, вируси и червеи – глисти, тении и др. 

Д-р Кларк открива, че в мнозинството си опасните микроорганизми, които са сред причинителите на изброените и на ред други болести, са много чувствителни на една прецизна формула – извлек от три природни дара.

Предложеното от нея лечение без лекарства включва схема с използването на билката сладък пелин, цветето карамфил и извлек от зелената обвивка на плода на ореха, комбинация, която се оказва изключително добра помощ при справянето  сас серия заболявания, включително ракови, особено рак на гърдата, на дебелото черво и на черния дроб. Работи много ефикасно и при лечение на лимфон. Тройната комбинация, вложена в продукта Триактал действа срещу близо 100 различни паразита, има силата да смалява туморите, нормализира химичния състав на кръвта , дава тонус, възвръща здравето, категорична е д-р Хулда Кларк на базата на продължителния си личен опит с широк кръг пациенти и техните лекари.

С годините разработената от американката формула, става все по-популярна в цял свят, търсена е от хора с различни здравословни проблеми, които търсят спасение чрез природни методи, без прием на химични лекарствени медикаменти.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТРИАКТАЛ ТУК

 
Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

special
kozmetika
magazin
bilkovi tinkturi

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Стресът и липсата на сън водят до срив на имунната системаБългаринът подценява имунната си система. ..

2020-03-30 17:12:26

Първите симптоми на различните видове рак, са различни. Но, най-лошото нещо, което може да направите..

2019-12-09 15:40:44

Джинджифилът, наричан още исиот или имбир, е растение, чиито корени се използват в Китай и Индия още..

2019-11-05 13:16:03

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Овладейте го бързо, за да не лекувате сърдечни заболявания Днес за лечение на висок холестерол се..

2024-04-22 11:32:00

Навременните действия може да спасят живота ви Сърдечно-съдовите заболявания са сред най-честите ..

2024-04-22 11:23:00

Хванете критичния момент за спасение от диабета В 21 век, когато броят на заболелите от диабет в ..

2024-04-22 11:14:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56