▶ 5% БОНУС ЗА ВСИЧКО С КОД BLACK ДО 30.11.

Фастингът - най-популярният начин за отслабване без диети

2021-07-09 14:51:37
22
0
Biotica

Фастингът или т.нар “периодично гладуване” е най-популярният метод за контрол на теглото и изгаряне на излишните мазнини към днешна дата. Привържениците на този метод на хранене са стотици хиляди в целия свят. И това има своето логично обяснение. Фастингът не е поредната “модерна диета”, а е начин на живот, благодарение на който по лесен начин успявате да се разделите с излишните килограми. 


Периодични хранения

По време на фастинг не се броят калории, не се следят съставки и други дребни детайли, които в повечето случаи са причината да се откажем от която и да е диета. Единственото ограничение, което имате е времево - следите кога може да хапвате и кога не. Сами определяте вашето дневно меню и графика по който да се храните, което е изключително удобно за хора с натоварено ежедневие. 


Хранене по схема 16/8

При тази схема на фастинг се въздържате от консумация на храна за 16 часа. През останалите 8 часа от денонощието може да похапвате каквото пожелаете, без да преяждате. По време на часовете на “гладуване” се въздържате както от храна, така и от други продукти като дъвки, бонбони, овкусени напитки и други. Позволено е да приемаме в този прозорец от време, чисто черно кафе без мляко или захар/подсладител, чай (без мед или подсладител) и вода. През останалите часове се препоръчва консумацията на храни, които са богати на мазнини, витамини и антиоксиданти като например риба, ядки, семена, зеленчуци и плодове. В оставащите часове от денонощието, приемаме храни, които са богати на мазнини, витамини и антиоксиданти като например: риба, ядки, семена, зеленчуци и плодове. Това е най-популярният вид “периодично гладуване”. Изключително подходящ за тези, които не обичат и не са свикнали да закусват.


Хранене по схема 5:2

Голяма част от привържениците на фастинга определят този метод като най-лесен. В този вариант се избират два дни от седмицата, в които се консумират до 500 kcal за цялото денонощие. Това може да бъде една обилна порция салата или един шоколад например. Не се препоръчва двата дни да са последователни. През останалите дни от седмицата храненето е нормално, без преяждане.


Хранене по схема Яж-спри-яж

Този метод е подобен на схемата 5:2, но по време на дните на гладуване не се приемат никакви калории за 24 часа. Консумира се единствено вода, неподсладен чай и кафе без захар и мляко.


Обобщените ползи от фастинга:

  • Изгаряне на мазнините в тялото;
  • Регулиране на кръвната захар;
  • Подобряване на перисталтиката;
  • Изгаряне на мастните депа в организма;
  • Повишаване на енергийните нива;


Как да свалим до 15 килограма с натурални продукти

Билките са отличен метод за борба с излишните килограми. Голяма част от растенията могат да контролират апетита, да стимулират изгарянето на подкожните мазнини и да изхвърлят задържаните течности и токсини в организма.

Слим Екстрийм е най-новото откритие на Biotica 1961

Продуктът съдържа 5 компонента, благодарение на които може да свалите до 15 килограма от телесното тегло за период от 3 месеца. Една опаковка съдържа 60 капсули, достатъчни за 60 дневни дози. Продуктът може да се приема и по втора схема, която се препоръчва при хора с по-голяма телесна маса. При тази схема продуктът се приема по 1 капсула в първите 10 дни, след което се приема по 2 капсули дневно (Общо 35 дневни дози). Съдържа екстракти от Зелен чай, Лютив червен пипер, Малинови кетони, Горчив портокал и CLA с източник на семена на Шафранка.


Научете повече за продукта тук: https://biotica.bg/slim-ekstriym
Свържете се с консултант на тел. 0877 72 10 40Търсене

Категории

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Стероидната билка възстановява тялото, зарежда с полова мощ и подобрява сперматаСтотици натурални ел..

2022-11-29 17:04:21

Изумителното биле е признато за едно от най-ефикасните на планетата Тайните в природата нямат к..

2022-11-16 15:28:23

Няма да повярвате какво се случва с тялото, ако го храните редовно с пикантния зеленчукС чесъна сред..

2022-11-10 16:52:53

“Зеленчукът на красотата” премахвал лошия дъх и телесните зловония в Древна Гърция Като чуете з..

2022-11-08 14:16:42

Тези прости билкови отвари хранят имунитета и пестят пари в аптекатаЦветната есен е без съмнение вре..

2022-11-03 16:25:31

Тайната на красивия поглед не е в скъпите процедури и тежката козметикаГрижите за косата при дамите ..

2022-11-02 16:00:20

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Не е тайна, че много жени често страдат от цистит – особено по време на студения сезон. Често уринир..

2019-08-24 13:32:40

Постигнете баланс между хормони и килограми само с натурални средстваВсички знаем, че за едни хора о..

2022-09-12 12:16:12

Кога да започнете да се грижите за артериите? Ако никога не сте го правили, време е да побързате. Ко..

2019-08-23 11:14:00