▶ 5% БОНУС ЗА ВСИЧКО С КОД BLACK ДО 30.11.

Фармацевтична компания, печелеща милиарди долари крие поразително откритие за естествен убиец на рака

2019-08-02 10:13:53
10
0
Biotica

Има едно лековито растение, което може буквално да промени това как вие, вашият лекар, а може би и останалият свят разсъждавате относно лечението на рака.

От 70те години на двадесети век листата се изучават в редица лабораторни изследвания и показват забележителни резултати при лечението на това смъртоносно заболяване.

Преди няколко години една голяма фармацевтична компания започна мащабно, независимо изследване на растението. Учените откриха, че някои екстракти наистина откриват, атакуват и унищожават раковите клетки. Тъй като самите естествени екстракти не могат да бъдат патентовани, компанията положи усилия да създаде синтетично копие, което да обещава същите добри перспективи.

След повече от седем години работа при закрити врата, изследователите в тази компания осъзнаха, че не могат да повторят естествените свойства на дървото в синтетична субстанция, която те могат да патентоват. И прекратиха целия проект. В основни линии всичко бе сведено до следното – щом не можеха да извлекат огромна печалба, те щяха да превърнат новината за лекарството в добре пазена тайна.

Но един от изследователите не можа да понесе това и реши да рискува работата си с надеждата да спаси живота на хората.

Прекъсване на седемгодишното мълчание

От 1976 година насам бяха проведени няколко обещаващи изследвнния, свързани с рака. Екстрактите предстои да бъдат изследвани върху пациенти, болни от рак. Няма двойно-слепи, клинични изпитания, а именно клиничните изпитания са ориентирите, които лекарите и списанията, занимващи се с традиционна медицина използват, за да преценят позата от дадено лечение.

Въпреки това, нашето изследване разкри, че канабицепса доказано е убивала ракови клетки в поне 20 лабораторни изпитания. Най-скорошното изследване, проведено от Католическия университет на Южна Корея показа, че два химикала, извличани от семената на канабис в комбинация с розмарин показват сходни резултати като тези на лекарството за химиотерапия ‘адриамицин’, когато се прилагат към злокачествени клетки при рак на гърдата и при рак на дебелото черво в епруветки.

Друго изследване, публикувано в Списанието за националните продукти показа, че комбинацията от канабис с розмарин не само е сравнима с ‘адриамицина’ – но и значително го превъзхожда в лабораторните тестове. Резултатите показват, че тя селективно убива раковите клетки в дебелото черво с 10,000 пъти по-голяма сила от адриамицина.”

Вероятно най-значимият резултат в изследванията, които ние проучихме е, че комбинацията селективно открива и убива раковите клетки – като оставя всички здрави, нормални клетки недокоснати. Химиотерапията безразборно търси и унищожава всички активно репродуциращи се клетки, дори нормалната коса и стомашните клетки, и причинява такива опустошителни странични ефекти като загубата на коса и силно, системно повръщане.

Насърчаваме ви да се консултирате със своя лекар преди да започнете каквато и да било нова терапия, особено когато се лекувате от рак. Тази комбинация е вложена в продукта Канабицепс и е съвместима с други терапии.

Канабицепс съдържа напълно естествени вещества без странични ефекти.


Търсене

Категории

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Стероидната билка възстановява тялото, зарежда с полова мощ и подобрява сперматаСтотици натурални ел..

2022-11-29 17:04:21

Изумителното биле е признато за едно от най-ефикасните на планетата Тайните в природата нямат к..

2022-11-16 15:28:23

Няма да повярвате какво се случва с тялото, ако го храните редовно с пикантния зеленчукС чесъна сред..

2022-11-10 16:52:53

“Зеленчукът на красотата” премахвал лошия дъх и телесните зловония в Древна Гърция Като чуете з..

2022-11-08 14:16:42

Тези прости билкови отвари хранят имунитета и пестят пари в аптекатаЦветната есен е без съмнение вре..

2022-11-03 16:25:31

Тайната на красивия поглед не е в скъпите процедури и тежката козметикаГрижите за косата при дамите ..

2022-11-02 16:00:20

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Не е тайна, че много жени често страдат от цистит – особено по време на студения сезон. Често уринир..

2019-08-24 13:32:40

Постигнете баланс между хормони и килограми само с натурални средстваВсички знаем, че за едни хора о..

2022-09-12 12:16:12

Кога да започнете да се грижите за артериите? Ако никога не сте го правили, време е да побързате. Ко..

2019-08-23 11:14:00