30% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ДО 10 АВГУСТ

Домашният сироп с лимон и магданоз прави чудеса при камъни в бъбреците

Този сироп може да помогне за намаляване на размера на камъни в бъбреците и да допринесе за тяхното елиминиране. Но ако те не са твърде големи и многобройни.


Повечето от отпадъчните продукти на човешкото тяло се обработват от бъбреците, които се отделят с урината.

Следователно, когато няма оптимално отстраняване на течност, минералните соли и други химикали образуват така наречените камъни в бъбреците. От своя страна, те могат да доведат до развитие на инфекции на пикочните пътища и дори кървене.

Първо, този домашен лимонов сироп е достъпно решение, което може да помогне при лечението на това заболяване.

Но преди да научите за ползите от сиропа за камъни в бъбреците, трябва да знаете, че първият ключ за предотвратяване на това разстройство е приемът на течности.

И когато те не се консумират правилно, урината остава в тялото, а веществата, от които се състои, произвеждат камъни. Следователно, пиенето на много вода на ден особено помага за облекчаване на този проблем.

Но, за стимулиране на работата на бъбреците и разтваряне на съществуващи камъни. Освен това е важно вътре да приемате вещества с диуретични и детоксикиращи свойства.

В тази връзка предлагаме да се използват качествата на лимон и магданоз. Две питателни храни, които се използват за лечение на различни заболявания, които засягат здравето на бъбреците.


Ползи от лимона

Лимоновият сок съдържа лимонена киселина и фосфорна киселина, два компонента, които намаляват риска от образуване на камъни.

Първо, високото съдържание на цитрати намалява киселинността в урината и стимулира елиминирането на излишните соли и токсини.

На второ място, той има диуретичен ефект, който помага да се премахне течността от тъканите, увеличавайки количеството на урината.

На трето място, той има антибактериални и противогъбични свойства, които предотвратяват развитието на инфекции в бъбреците и пикочния мехур.


Предимства на магданоза

Магданозът е едно от най-популярните растения по отношение на здравето на бъбреците.

Първо, той съдържа етерични масла с високо съдържание на апиол и миристицин, две вещества, които му придават силен диуретичен ефект, което увеличава отделянето на урина.

Второ, той е важен източник на хлорофил, растително съединение, което стимулира елиминирането на токсините и излишните мазнини.

Трето, той също съдържа голямо количество витамин С. Особено хранително вещество, което укрепва имунната система за борба с инфекциите.

Как да си направим лимонов и магданозен сироп за борба с камъните в бъбреците?

Приготвянето на този домашен сироп е много просто и дава добри резултати. Лимонът и магданозът се комбинират със зехтин, кленов сироп и мед, за да се направи по-пълно и ефективно лекарство.


Съставки:

Сок от 1 лимон

1 шепа пресен магданоз

Зехтин (224 г)

1 чаша кленов сироп (325 г)

1 чаша мед (335 г)

Стъклен буркан с капак


Начин на приготвяне:

Извадете сока от лимона и го смесете с шепа магданоз в блендер.

След като получите пастата, добавете останалите съставки и ги разбийте, докато се получи хомогенна смес.

Когато всичко е готово, го изсипете в стъклен буркан и го затворете плътно.

Съхранявайте го на хладно и тъмно място.


Режим на консумация:

Приемайте супена лъжица от продукта на празен стомах всеки ден.

Ако желаете, можете да го разредите в чаша топла вода, за да улесните консумацията му.

Това допълва ефекта му с консумацията на около два литра вода на ден.


ЗАЩО Е ВАЖНА ГРИЖАТА ЗА БЪБРЕЦИТЕ?

Бъбреците работят 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Нямат почивни дни, ваканции или болнични, но имат няколко задачи, с които трябва да се справят перфектно. Тяхната правилна функция е от съществено значение за нашия живот. Те контролират баланса на течностите в организма, играят важна роля за детоксикацията му и поддържането на алкално-киселинния баланс в него, а имат и функцията да контролират нашето кръвно налягане и хормони.

НЕФРОФИКС - ПОДКРЕПА ЗА ОТДЕЛИТЕЛНАТА СИСТЕМА

Билките в състава на НЕФРОФИКС са с комплексно действие, подходящи са при хронични бъбречни заболявания, при инфекции на отделителната система, както и при бъбречни увреждания по време и след назначена терапия. Оказва подкрепа при проблеми с органите на отделителната система. Също така, действат успокояващо, билките имат слаби антибактериални и антифунгицидни свойства. Притежават пикочогонно действие, спомагащо за пречистване на бъбречната тъкан и оказва благоприятно влияние при възпалени бъбреци. Билките:
  • Оказват въздействие върху възпаленията, заради присъщите им противовъзпалителните и диуретични свойства.
  • Оказват съдействие при камъни от бъбречен произход и инфекции на отделителната система.
  • Оказват съдействие при отслабена функция отделителната система.
  • Подпомагат всички бъбречни структури и да спомагат за нормализиране функциите на цялата отделителна система.


ПОРЪЧАЙ СВОЯТА ОПАКОВКА НЕФРОФИКС ТУК

https://biotica.bg/nephrofix-pri-kamani-v-babretsite-i-babrechni-krizi

Търсене

Категории

Реклама

rr
ar
ss
ba
af
pk

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина