>> 10% БОНУС ОТСТЪПКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ С ПРОМОКОД: EXTRA10 <<

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

Дихателна Система

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 5 от общо 5 (1 страници)

Описание

ЛЕСНО ПОДАТЛИВИ ЛИ СТЕ НА БОЛЕСТИ, ЗАСЯГАЩИ ДИХАТЕЛНАТА СИСТЕМА? ВИЖТЕ КАК ДА ПРОМЕНИТЕ ТОВА!

Кои органи са включени в дихателната система?

Дихателната система е от жизненоважно значение, тъй като чрез нея става обмяната на кислород и въглероден двуокис между организма и околната среда. При човека тази система включва носната кухина, носоглътката, трахеята, ларинкса, белите дробове, бронхите и диафрагмата. В алвеолите на белите дробове се осъществява дифузията, обменяща пасивно молекулите на кислорода и въглеродния двуокис между околната среда и кръвта.

Кои са най-честите заболявания и как да се предпазим?

  • Хрема, синузит – възпаления на синусите, протичащи със засилена секреция;
  • Фарингит, ларингит – характеризира се с възпаление на гърлото, кашлица;
  • Бронхит – инфекция на долните дихателни пътища. Придружено от затруднения на дишането, температура, кашлица;
  • Грип – вирусно заболяване, което може да протече с различна интензивност в зависимост от състоянието на имунната система. Характеризира се с кашлица, обща отпадналост, проблеми с дишането, висока температура. Може да улесни развиването на бактериални инфекции;
  • Бронхопневмония – сериозно заболяване на белите дробове. Може да е едностранна и двустранна, вирусна и бактериална. Лекува се с хоспитализация;
  • Бронхиална астма - алергично състояние, съпроводено с пристъпи на задух, повод за които може да бъде домашен прах, цветовете на различни растения, козината на различни животни и др.

Защо Biotica е правилния избор за вас?

Не само по време на вирусните сезони, а през цялата година, дихателната ни система има нужда от сериозни грижи и превенция. Когато тя е подсилена, е по-трудно податлива на болести и вируси. За нейното добро състояние огромно значение има здравословният начин на живот и хигиената. Важно е балансираното богато на разнообразни полезни вещества меню, както и спортът – особено аеробни дисциплини като тичане, плуване и др.
Полезен за дихателната система е и регулярният прием на хранителни добавки, които благоприятстват работата ѝ. Тяхната функция е да подсилват лигавицата, горните и долните дихателни пътища и да ги правят по-устойчиви на влиянието на вируси и бактерии. При наличие на секрет в белите дробове и носоглътката, той по-лесно се втечнява и не затруднява дишането. Някои от билковите формули работят за детоксикация на организма и за елиминиране на вредните вещества, а цените им са достъпни и конкурентни.
Всички продукти, разработени от Biotica, са изцяло натурални и базирани на билкови екстракти. Тези формули действат укрепващо и благотворно не само спрямо справянето с конкретно заболяване, но и подсилват имунитета на целия организъм.