Д-р Станчев: Възможно ли е тютюнопушене и здраве за белия дроб едновременно

„Всички ние знаем каква вреда нанася тютюнопушенето и въпреки това не можем да се откажем от цигарите.


Пречистването на белия дроб е от първостепенно значение, особено при пушачи и при хора, които живеят в среда със замърсен въздух.

Но дори човек никога да не е пушил, цигареният дим около него, промишленото замърсяване, изгорелите газове допринасят за увреждането на белите дробове. Поради тази причина, дали сте отказали цигарите или никога не сте пушили, детоксикацията на белия дроб е полезна за всеки един човек.

Фитотерапията предлага най-иновативната формула за пълно очистване на белия дроб от натрупани с години отрови по него.

Това е лидерът в своя клас продукти Бронхо Клийнър – с  екстракти от: 


Живовляк

Народната медицина го използва за почистване на дихателната лигавица и предотвратя натрупването на слуз по нея. Много от активните му съставки показват антибактериални и антитоксични свойства. Успокоява кашлицата, която често съпровожда продължителното тютюнопушене.


Евкалипт

Билкарите го считат за ефективен е при редица респираторни проблеми, включително простуда, кашлица, хрема, болки в гърлото, астма, назална конгестия, бронхит и синузит. Притежава антисептични, противовъзпалителни, спазмолитични, антибактериални, стимулиращи и други лечебни свойства.


Джинджифил

В състава му намираме високо съдържание на калий, манган и минерали. Богат е на смоли, полизахариди, флавоноиди и етеричното масло зингиберон, на което се дължи лютият му вкус. Има силно отхрачващо действие. Помага за бързото възстановяване на организма при простуда, ангина и грип. Стимулира отделянето на слуз от бронхите и изчиства дихателните пътища.


Витамин С

На първо място подобрява дейността на белите кръвни телца, които от своя страна имат функцията да откриват, разрушават и изяждат вирусите, бактериите и раковите клетки. Белите кръвни телца на хора, които приемат витамин С в порядъка на 2 до 3 г дневно се отличават със значително по-голяма активност. Витамин С е изключително важен антиоксидант. От своя страна той усилва действието на други антиоксиданти като всеизвестните ни витамини А и Е. Стимулира синтеза на колаген.


Данните показват, какво се случва във времето след прием на Бронхо Клийнър:

  • След 8 часа се извежда въглеродният окис – нивото на кислород в кръвта се нормализира.
  • След 2 дни се извежда никотинът, връщат се вкусовите усещания, обонянието. След 3 дни в дробовете се възстановява ресничестият епител.
  • След седмица се понижава кръвното налягане. Намалява се рискът от инсулт, сърдечносъдови заболявания, сърдечна и бъбречна недостатъчност, стенокардия.
  • След 2 седмици отслабва кашлицата. Тя не изчезва веднага, тъй като на дробовете Ви е необходимо време за извеждане на натрупалите се в тях вредни вещества. Щом започнете приема на BRONCHO CLEANER, тялото Ви започва да се възстановява и прочиства. Подобрява се качеството на половия живот.
  • След 3 месеца се променя тенът на кожата. Никотинът ограничава постъпването на кръв в горните слоеве на кожата, което я прави по-бледа, суха и допринася за нейното набръчкване. Никотинът стимулира появата на бръчки, тъй като блокира изработването на колаген. Системното пречистване от никотина в белия дроб позволява правилното "хранене" на кожата и видимото й възстановяване.“


Препоръчителен прием за пълни резултати: 3 месеца. Без лекарско предписание.


Търсене

Категории

Реклама

rr
ba
pk
ss
af
ar

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина