▶ ПРОДУКТИ С ДО 50% ОТСТЪПКА ◀

Букет от билки помага при “старческо перде”

2020-08-26
116
0
Biotica

Голяма част от хората приемат загубата на зрение като нещо нормално и като част от процеса на стареене. Истината е, че немалко от тях, предимно възрастните над 65-годишна възраст, губят зрението си заради катаракта - позната като “старческо перде”. Статистиката показва, че ежегодно в България се правят повече от 20 000 операции.

Катарактата представлява състояние, което се характеризира със замъгляване на лещата на окото, което води до намаляване на зрението. Възможно е състоянието да засегне едното или двете очи. Често заболяването се развива бавно и не нарушава зрението в началото. При нарастване на катарактата замъгляването обхваща все по-голяма част от лещата и изкривява светлината, минаваща през нея. Това може да доведе до по-забележими симптоми.

Освен намалено и замъглено зрение, при катаракта могат да се наблюдават избледняване на цветовете, светлинни отблясъци, затруднено нощно виждане, отпадане на части от зрителното поле, чувствителност към светлина, двойно виждане в едното око, чести промени в предписанията за очила или контактни лещи. Тези оплаквания могат да причинят затруднения в шофирането, четенето и разпознаването на лица. Катарактата причинява 1/2 от слепотата и 33% от зрителните увреждания в световен мащаб.


Как да се погрижим за здравето на очите си?

Очите са вторият най-сложен орган в човешкото тяло след мозъка. Преуморените очи са често срещан проблем. Най-широко разпространените причини, които довеждат до преумора на очите са прекарването на дълги часове на изкуствена или лоша светлина, продължителното четене или работа на компютър, ежедневният стрес, неправилно предписаните очила, замърсяването и др. Често поради тези фактори преумората на очите е последвана от чувство на напрегнатост и стегнатост около очите, трудност при фокусирането и концентрацията, както и главоболие.

От няколко години на българския пазар се предлага хранителната добавка “ВЮФИКС”, чийто билков състав спомага за подобряване на зрението и поддържане добро здраве на очите. Този продукт оказва благоприятно въздействие при глаукома, катаракта, астенопия при работа с компютър, макулна дегенерация, върху цялостното здраве на очите.

“ВЮФИКС” подобрява и поддържа здравето на зрителната система. Този букет от билки предпазва очите от действието на синята светлина (част от слънчевите лъчи и изкуственото осветление.

“Едно от основните предимства на тази хранителна добавка е, че намалява умората в очите и е профилактично средство за проблеми със зрението, свързани с възрастта”, категорични са експертите.

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

bilkovi tinkturi
magazin
kozmetika
special

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Научете как лекуват и заместват хапчета и сиропи Есента е вече тук, а с нея започват неизбежните ..

2023-09-29 09:32:34

Как да го спрем, преди да разстрои бъбреците Често се оказваме жертви на остри възпалителни забол..

2023-09-28 09:52:22

Ако не ги научите, непременно ще съжалявате Здравето на нашето дебело черво често не става част о..

2023-09-28 09:42:28

Запазете мъжеството и комфорта, преди да стане късно Названи от незапомнени времена като силния п..

2023-09-27 10:05:46

На какво да се доверим, за да се спасим от вирусите Силен имунитет е златната кауза за нашето здр..

2023-09-27 09:53:02

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56