БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 80 ЛВ

Бобово семе от Африка връща силата при менопауза

2023-01-20 15:15:58
293
0
Biotica

Захранва с “хормона на щастието”, връща ни съня и сексуалния апетит

Храстовидната Грифония, която произхожда от Западна Африка, е ключът към щастлива и спокойна менопауза. Семената на растението от семейство Бобови носят една безценна съставка - 5-хидрокситриптофан или просто 5-НТР. Съединението е прекурсор на “хормона на щастието” - серотонин. Той на свой ред не просто “оправя настроението”, а играе ключова роля както за психичното ни здраве, така и за жизнения и мускулния ни тонус. Регулира метаболизма и осигурява естествена енергия на тялото.

Екстрактът от семена на Грифония, които са първоизточник на ценния триптофан, се предлагат на пазара за хранителни добавки за подпомагане на цяла поредица здравословни проблеми. 
Ето ги основните ползи от прием  на африканското чудо:
 • Побеждава депресията, носи спокойствие и добро настроение - Това са основните и най-популярни ползи от серотонина, който мозъкът ни произвежда, след като се “захрани” с хидрокситриптофан от грифонията. Правени са стотици изследвания, които пряко доказват, че съединението тренира мозъка и тялото като цяло да синтезират естествено”хормона на щастието”, който на свой ред потиска стреса и помага на тялото да възстанови нормалните си жизнени процеси. Приемът на екстракт от грифония елиминира безпокойството и проблемите със съня по естествен път, като “учи” организма да се справя с тях, подобрявайки метаболизма. Туширайки симптомите на различни психически разстройство, 5-НТР закономерно се ползва при лечението на диагнози като деменция, биполярно разстройство, шизофрения и Алцхаймер. 
 • Помага за отслабване и регулиране на теглото - редовният прием на триптофан прави по-осезаемо чувството за ситост и не ни подтиква да прекаляваме с храната. Напротив - намалява глада и сътрудничи в каузата за раздяла с излишните килограми. Доказано, с прием на екстракт от грифония апетитът влиза в релси. 
 • Регулира кръвната захар - приемът на хидрокситриптофан от естествен източник помага да поддържаме в норма кръвната си захар. Добавки с екстракт от грифония се препоръчват както за диабетици, така и за дами с хормонални проблеми. Растението спомага за възстановяване на баланса в тялото.
 • Действа болкоуспокояващо - триптофанът доказано намалява болката и успокоява възпалителните процеси, които я причиняват. Поредица проучвания сочат, че при редовен прием на екстракт от грифония над 80 % от хората се разделят окончателно с мъчителните мигрени. Оказва се, че има и пряко връзка между дефицита на серотонин в тялото и честото остро главоболие, което на практика парализира живота ни. 
 • Подобрява либидото - побеждавайки натрупания стрес, зареждайки тялото със свежа енергия и балансирайки половите хормони, африканското растение увеличава значително сексуалното желание и помага за воденето на здравословен полов живот. 
Фактът, че растението Грифония е на практика най-силния натурален антидепресант в природата, който може да подобрява тонуса, либидото, съня и настроението, докато “държи под око” хормоните и телесното тегло, правят приема му в периода на настъпваща или вече настъпила менопауза критичен за живота на дамите. 
5-хидрокситриптофанът, с който семената на африканското бобово храстче ни снабдява, бори едни от най-тежките за тялото и психиката симптоми на климактериума и помага да си върнем контрола над организма и ежедневието. 
Затова екстрактът от Грифония е част от натуралния продукт на Биотика МЕНО ПРОТЕКТ, който:
 • помага за отложено настъпване на менопаузата;
 • безсимптомно преминаване през иначе турбулентния за тялото и ума период;
 • поддържа опорно-двигателната система на дамите с вече настъпила менопауза;
 • бори горещите вълни и нощни изпотявания;
 • възстановява сексуалния апетит и намалява естествения такъв за храна;
 • регулира емоционалния отговор на тялото, подобрява настроението и връща спокойния сън със силата на изцяло природни илачи. 

Търсене

Категории

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Вижте рисковете, начините за предпазване и лечение на инфекцията Папилома вирусът е най-често п..

2023-01-27 09:33:53

Вижте как ярки цветове от селската градина спасяват животиПредставете си идеалната бабина градина на..

2023-01-26 21:53:07

Захранва с “хормона на щастието”, връща ни съня и сексуалния апетитХрастовидната Грифония, която про..

2023-01-20 15:15:58

Тонус, отслабване, концентрация - ето какво предлагат зърната като напитка или хранителна добавка&nb..

2023-01-19 14:13:09

Натуралният еликсир замества хиляди козметични продуктиПриродата създава чудеса, които на свой ред п..

2023-01-17 11:05:05

Без дъвки, лепенки и хапчета от аптеката - убийте тютюневия глад с тайна от природата Началото ..

2023-01-16 16:26:04

НАЙ-ЧЕТЕНИ

С Майчин лист топим теглото, забравяме запека и хемороидите  Ако дебелото черво е Ахилесов..

2023-01-09 12:16:45

Не е тайна, че много жени често страдат от цистит – особено по време на студения сезон. Често уринир..

2019-08-24 13:32:40

Кога да започнете да се грижите за артериите? Ако никога не сте го правили, време е да побързате. Ко..

2019-08-23 11:14:00