▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

Бобово семе от Африка връща силата при менопауза

2023-01-20
1053
0
1-3 мин.
Бобово семе от Африка връща силата при менопауза

Захранва с “хормона на щастието”, връща ни съня и сексуалния апетит

Храстовидната Грифония, която произхожда от Западна Африка, е ключът към щастлива и спокойна менопауза. Семената на растението от семейство Бобови носят една безценна съставка - 5-хидрокситриптофан или просто 5-НТР. Съединението е прекурсор на “хормона на щастието” - серотонин. Той на свой ред не просто “оправя настроението”, а играе ключова роля както за психичното ни здраве, така и за жизнения и мускулния ни тонус. Регулира метаболизма и осигурява естествена енергия на тялото.

Екстрактът от семена на Грифония, които са първоизточник на ценния триптофан, се предлагат на пазара за хранителни добавки за подпомагане на цяла поредица здравословни проблеми. 
Ето ги основните ползи от прием  на африканското чудо:
 • Побеждава депресията, носи спокойствие и добро настроение - Това са основните и най-популярни ползи от серотонина, който мозъкът ни произвежда, след като се “захрани” с хидрокситриптофан от грифонията. Правени са стотици изследвания, които пряко доказват, че съединението тренира мозъка и тялото като цяло да синтезират естествено”хормона на щастието”, който на свой ред потиска стреса и помага на тялото да възстанови нормалните си жизнени процеси. Приемът на екстракт от грифония елиминира безпокойството и проблемите със съня по естествен път, като “учи” организма да се справя с тях, подобрявайки метаболизма. Туширайки симптомите на различни психически разстройство, 5-НТР закономерно се ползва при лечението на диагнози като деменция, биполярно разстройство, шизофрения и Алцхаймер. 
 • Помага за отслабване и регулиране на теглото - редовният прием на триптофан прави по-осезаемо чувството за ситост и не ни подтиква да прекаляваме с храната. Напротив - намалява глада и сътрудничи в каузата за раздяла с излишните килограми. Доказано, с прием на екстракт от грифония апетитът влиза в релси. 
 • Регулира кръвната захар - приемът на хидрокситриптофан от естествен източник помага да поддържаме в норма кръвната си захар. Добавки с екстракт от грифония се препоръчват както за диабетици, така и за дами с хормонални проблеми. Растението спомага за възстановяване на баланса в тялото.
 • Действа болкоуспокояващо - триптофанът доказано намалява болката и успокоява възпалителните процеси, които я причиняват. Поредица проучвания сочат, че при редовен прием на екстракт от грифония над 80 % от хората се разделят окончателно с мъчителните мигрени. Оказва се, че има и пряко връзка между дефицита на серотонин в тялото и честото остро главоболие, което на практика парализира живота ни. 
 • Подобрява либидото - побеждавайки натрупания стрес, зареждайки тялото със свежа енергия и балансирайки половите хормони, африканското растение увеличава значително сексуалното желание и помага за воденето на здравословен полов живот. 
Фактът, че растението Грифония е на практика най-силния натурален антидепресант в природата, който може да подобрява тонуса, либидото, съня и настроението, докато “държи под око” хормоните и телесното тегло, правят приема му в периода на настъпваща или вече настъпила менопауза критичен за живота на дамите. 
5-хидрокситриптофанът, с който семената на африканското бобово храстче ни снабдява, бори едни от най-тежките за тялото и психиката симптоми на климактериума и помага да си върнем контрола над организма и ежедневието. 
Затова екстрактът от Грифония е част от натуралния продукт на Биотика МЕНО ПРОТЕКТ, който:
 • помага за отложено настъпване на менопаузата;
 • безсимптомно преминаване през иначе турбулентния за тялото и ума период;
 • поддържа опорно-двигателната система на дамите с вече настъпила менопауза;
 • бори горещите вълни и нощни изпотявания;
 • възстановява сексуалния апетит и намалява естествения такъв за храна;
 • регулира емоционалния отговор на тялото, подобрява настроението и връща спокойния сън със силата на изцяло природни илачи. 

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

bilkovi tinkturi
special
magazin
kozmetika

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Около 1 на всеки 400 възрастни има цироза. Това показват последни проучвания на британски лекари, ко..

2021-03-12 12:33:01

Заменете хапчета със странични ефекти с натурални решения Докато някои свободно се радват на цъфт..

2023-07-28 09:26:28

Витамин С, наричан още L-аскорбинова киселина (L-300), е важен за функциите на организма на всеки зд..

2020-05-20 16:51:11

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Ето ги молекулите за здраве, сила и издръжливост на господата  Днес имаме повече отговори от..

2024-06-20 09:33:00

Широко приложими и универсално ефикасни лекарства за рак все още не могат да се открият. За здраве и..

2024-06-19 11:00:00

Къде и как боли, кога ставите изтъняват Болки, схващания, сковани движения, липса на гъвкавост - ..

2024-06-18 11:17:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56