Туморните образувания се повлияват от билков екстракт, създаден по канадска рецепта.

 

За наша изненада основната причина за поява на ракови заболявания е открита още през 1923 г., но  тази истина не се популяризира, защото не е в интерес на световните фармацевтични  индустрии. През 1931 г. немският учен Ото Хайнрих Варбург получил Нобелова награда за откриване на основната причина за появата на рак и някои от другите болести на тялото.

След него канадската изследователка д-р Хулда Кларк създава формула с три активни състави /бял пелин, карамфил, зелен орех/, която и до днес няма аналог в борбата с раковите клетки. Оказа се че билката бял пелин, цветето карамфил и плода на дървото  орех повлияват изключително добре на превантивната борба с рака. Използването им заедно е най-резултатно. Тази комбинация многократно доказва ефективността си при различни туморни образувания, които медицината заклеймява като „нелечими“.

Днес тройната формула се произвежда под името „Триактал“. Може да бъде закупена от повечето аптеки в страната, както и да бъде директно поръчана от производителите на телефон 0877 72 10 40 или на https://biotica.bg/product/triactal/

Триактал има следните свойства:

  • Стимулира секрецията на храносмилателните жлези, отделянето на жлъч и урина
  • Възстановява – работата на стомаха, жлъчния мехур, черния дроб, засегнатите участъци на чревната лигавица
  • Потиска процесите на гниене и ферментация в червата, ускорява неутрализирането на токсините в черния дроб
  • Освобождава организма от червеите и другите вредни организми, както и от продуктите на тяхната жизнена дейност
  • Убива болестотворните вируси, гъбички и бактерии
  • Притежава противовъзпалително действие
  • Повишава имунитета, включително анти-паразитния
  • Премахва алергичните прояви
  • Подпомага организма по време на онкотерапия
  • Препоръчва се профилактично и превантивно тримесечен прием два пъти годишно за укрепване на организма и поддържане на здравето, особено при хора в ремисия

Състав:

Екстракт Зелен орех 8 mg – Има мощно противовъзпалително, тонизиращо нервната и храносмилателната система действие. Понижава кръвната захар и артериалното налягане. Прилага се при множество проблеми като екземи, рахит, възпаления на кожата, стомаха и червата, хемороиди, кървене и др. Прекрасен стимулант за засилване на метаболизма.

Екстракт Карамфил 200 mg – Отличен антиоксидант, богат на омега-3 мастни киселини, витамин K, фибри и ватамин C. Успешно снижава нивата на лошия холестерол. Притежава болкоуспокояващо действие и лекува инфекциите. Прилага се при артрит и ревматизъм, подагра, лошо храносмилане, гъбични и бактериални инфекции, гангрени, сърдечно – съдови заболявания и др.

Екстракт  Сладък пелин 200 mg – Съдържа така ценната съставка артемизинин, която учените твърдят, че успешно унищожава раковите клетки. Още в древен Китай са ползвали билката за борба с маларията, а през 2015 година китайския учен Ту Юю печели Нобелова награда за изследванията на артемизинина и ползите му в борбата с маларията и рака. Артемизининът унищожава селективно раковите клетки, без да засяга нормалните. Това е така, защото артемизининът засяга само клетки с голямо съдържание на желязо, каквито са раковите. Чрез специфични рецептори раковите клетки депозират голямо количество желязо, тъй като се нуждаят от него при клетъчното делене. Контактът на артимизинина с желязото води до освобождаването на свободни радикали, които разрушават клетките. Може да бъде полезен по време на лъче и химиотерапия.

Триактал има противогъбични и антивирусни свойства. В резултат на това може да се прилага при различни състояния като хепатит В и С, херпес, грип, други вирусни инфекции

Има противовъзпалителни свойства, които биха могли да бъдат полезни когато се прилага лечение на възпалителни и автоимунни заболявания.

Препоръчително е Триактал да бъде приеман между 3 и 6 месеца, за да се натрупа в организма и да даде максимални резултати.

Цена:

1бр. х 69 лв. + безплатна доставка /обща сума 69 лв./

2 бр. х 65 лв. + безплатна доставка /обща сума 130 лв./

3 бр. х 59 лв. + безплатна доставка /обща сума 177 лв./ 

Продуктът „Триактал“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата:  https://biotica.bg/  или в повечето аптеки в страната.

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

X