30% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ДО 10 АВГУСТ

Бирата помага срещу загуба на паметта

Японски учени установиха, че консумацията на хмел намалява стреса и подобрява настроението

Хмелът, от който се вари бирата, е полезен за мозъка, защото може да подобри концентрацията и да ускори мисловния процес, съобщава БНР.

Японски учени установиха, че консумацията на хмел също така намалява стреса и подобрява настроението. Доброволците, приемали такива добавки, си спомняли по-добре и решавали по-добре математически загадки.

Според резултатите на учените от университета Джунтендо киселината в горчивия хмел, известна като МНВА, може да се използва срещу деменция. Те установиха значително подобрение на когнитивните функции след 12 седмици приемане на добавката.

Учените са работили със 100 иначе здрави доброволци на възраст 45 до 69 години със селективен когнитивен упадък, определян като влошаваща се загуба на паметта. Някои получавали плацебо, а други добавката от МНВА. Състоянието им е оценявано с тестове.


МУЛТИТОНИК е изцяло натурална хранителна добавка с терапевтично и профилактично въздействие върху човешкия организъм. Благодарение на билковия си състав, тази хранителна добавка комбинира в съдържанието си витамини и природни билки, които действат активно, подпомагайки концентрацията, придаващи сила и енергия. Работи за допълване нуждите на тялото и за подсилване на цялостното здраве.
МУЛТИТОНИК съдържа вещества, наречени адаптогени. Това са растения, чиито фитохимичен състав подпомага човешкия организъм да запази вътрешния си баланс и бързо да възстанови баланса с околната среда. Те са безвредни и оказват активиране на физиологичните процеси при здравите хора. Въздействат на клетъчно ниво. Билките в състава повишават капацитета на индивида за физическа работа и осигуряват засилен приток на постоянна енергия през целия ден. Осигуряват резерв от приспособима енергия, който може да се ползва при извънредно физическо напрежение и по време на възстановяване от изтощение – когато организмът се нуждае най-много от това. Съставките на МУЛТИТОНИК подпомагат увеличаването и усвояването на желязо (Fe), участващо в образуването на костите, зъбите и тъканите, като по този начин се грижи за тяхното здраве. 

НАУЧИ ОЩЕ ЗА МУЛТИТОНИК И НЕГОВОТО ДЕЙСТВИЕ ТУК
https://biotica.bg/multitonic-za-energiya-sila-i-kontsentratsiya

Търсене

Категории

Реклама

rr
ba
af
ar
ss
pk

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина