Българските мъже – шампиони по полови актове

2019-11-06
399
0
1-3 мин.
Българските мъже – шампиони по полови актове

Българите са едни от най-често правещите секс мъже в световен мащаб.


Това сочи статистика, цитирана в рамките на Третата национална конференция по сексуална медицина, която се проведе през уикенда.

Средно мъжете у нас се отдават на любовни ласки 127 пъти в годината.

Като цяло в балканските държави се прави най-много секс спрямо останалите страни в света, като водещи на полуострова в престижната класация са гърците.

Конференцията по сексуална медицина бе организирана от Българската асоциация по сексуална медицина под патронажа на ректора на Медицинския университет в София проф. д-р Ваньо Митев.

Сексуалната медицина е интердисциплинарна област, посветена на сексуалните нарушения при двата пола, на техните причини и последствия за индивида, двойката и обществото.

Тези проблеми се изследват в общо-медицински фундаментални и приложни аспекти от гледна точка на уролози, гинеколози, ендокринолози, кардиолози, сексолози, психиатри, невролози, дермато-венеролози, общопрактикуващи лекари, деонтолози и други специалисти. Както в успешно преминалите вече две национални конференции, така и в Третата национална конференция участваха редица доказани български и международни специалисти.

Основната цел на конференцията беше да представи актуалното състояние на научните знания и да популяризира достиженията в тази сфера.

Някои от темите, които бяха разгледани, включваха урологични, ендокринологични, кардиологични, неврологични и сексологични аспекти на еректилната дисфункция, нарушенията в либидото, оргазма и еякулацията при мъжете, най-значимите урологични и гинекологични заболявания, имащи отношение към сексуалната функция, хипогонадизма при мъжете, сексуалната дисфункция при жените, съвременните аспекти на сексологичното консултиране, значението на сексуално-трансмисивните заболявания, психиатрични и съдебно-медицински проблеми и редица други.

В нея участие взеха повече от 250 души.


По думите на медицинските специалисти, честотата на любовните актове е доста по-маловажна спрямо тяхното качество. Ето защо акценти в програмата бяха еректилната дисфунцкия и преждевременната еякулация, които засягат все по-голям процент от мъжете по света.


Първият проблем мъчи почти все втори мъж.

Еректилната дисфункция често се споменава като импотентно състояние, при което мъжът не е в състояние да получи или поддържа пълна ерекция.

Това състояние е подобно на преждевременна еякулация, в смисъл, че може да повлияе отрицателно на мъжа, така и на партньорката му и може да окаже значителен натиск върху връзката.

В опитите да се определи възможната причина за еректилна дисфункция, първият фактор, който лекарят ще разгледа е възрастта на мъжа. При по-възрастните мъже този проблем е най-вероятно заради физическото състояние. Болести като диабет, бъбречни заболявания, хроничен алкохолизъм, множествена склероза, атеросклероза, съдови заболявания и неврологични заболявания представляват около 70% от случаите с еректилна дисфункция.


Диабетът е огромен рисков фактор за еректилната дисфункция.

Тютюнопушенето, затлъстяването и заседналия начин на живот също могат да увеличат риска от еректилна дисфункция.

Лекарства като антидепресанти, диуретици и др. също могат да имат като страничен ефект еректилни проблеми.

Въпреки това в до 20% от случаите, еректилната дисфункция може да бъде свързана и с психологическа причина – депресия, безпокойсто, стрес, ниско самочувствие.


Ако преди това човек се радва на добър сексуален живот и едва от скоро е започнал да има еректилни проблеми – особено, ако е с нов партньор или партньорът изпитва някакви проблеми във връзката, то причината най-вероятно е от емоционален характер.

Добрата новина е, че еректилната дисфункция е лечима за повечето мъже. Създадени са и нови лекарства, които са много успешни при лечението на това състояние. Обикновено лекарят ще определи причината за това състояние и ще лекува първо нея.


Той също може да смени медикаментите, които приема пациентът, за да облекчи страничните ефекти, които включват еректилна дисфункция. Лекарят може да предпише и лекарства, които да подпомогнат успешният сексуален живот на мъжа. Жената е добре да окуражи мъжа си, ако приема подобни лекарства и да го накара да не се чувства по-малко мъжествен.


От преждевременна еякулация пък се оплаква един на всеки петима господа.

Има наличие на такъв проблем при продължителна или рецидивираща еякулация при минимална сексуална стимулация, настъпила преди или малко след проникването, без мъжа да я желае, когато невъзможността еякулацията да се забави достатъчно дълго за задоволителен акт, която се проявява чрез еякулация преди или много скоро след проникването или еякулация настъпила при слаба ерекция, което не позволява извършване на полов акт и когато наблюдаваме еякулация, настъпила при минимална стимулация и по-рано от желаното, преди или скоро след проникването, което води до притеснение и стрес и върху която страдащия има малък или никакъв контрол.

Причините за това не са добре изяснени и се предполагат различни биологични и психологични фактори, които могат да доведат до него – тревожност и стрес, повишена чувствителност на главата на пениса и други.


Преждевременната еякулация не се влия от възрастта, въпреки че се среща по-често при по-младите мъже.

Преждевременната еякулация обаче не е нито болест, нито някакъв недъг, защото в крайна сметка мъжът, който еякулира бързо, реално функционира напълно нормално – той има ерекция, изпитва оргазъм, еякулира и може да остави поколение.


Въпреки това, неконтролираната и настъпваща преди желания момент еякулация все пак води до проблеми в секуалната връзка, тъй като често, удовлетворението и удоволствието от нея са недостатъчни нито за мъжа, нито за партньорката му.

Истинският проблем на много мъже с преждевременна еякулация, е че са попаднали в порочния кръг на “провала” и “чувството за вина”, систематично са “изненадани” от еякулацията и имат понижено “сексуално” самочувствие, което може да ескалират дори до ограничаване на сексуалната активност от срах “да не се изложат”.

За лечението на сексуалната дисфукнция съществуват множество препарати, които разрешават проблема успешно. Те обаче задължително трябва да са предписани от специалист след обстойна консултация.

Алкохолът и тютюнопушенето са отколешен враг на организма и влияят на всяка телесна функция, включително и на половата система. Естествено, колкото по-здравословно живее мъжът, толкова по-добре ще се представя той в секса.

Едно от нещата, които са най-податливи на разстройства при нездравословно хранене е репродуктивната система. Това може да доведе до сексуални разстройства, включително и преждевременна еякулация.

Повечето съвременни диети се състоят предимно от генномодифицирани храни, консерванти, силно обработени продукти, които са лишени от естествени фибри, вода, протеини и ензимно съдържание. Подобен вид храни са крайно недостатъчен източник на хранителни вещества необходими за здравословното функциониране на организма.

Като начало може да се започне с избягването на всякакъв вид рафинирана захар, сладки сиропи и глюкози. По възможност тя небива да присъства при здравословното хранене. Рафинираните захари са най-честата причина за затлъстяването и заболяване от диабет.

Тя също намалява нивата на тестостерона, който играе основна роля в доброто функциониране на  половата система.


КАК ДА БЪДЕШ НЕЗАБРАВИМ В ЛЕГЛОТО!

Има два начина да бъдеш незабравим в секса. Да се представиш страхотно и да побъркаш от удоволствие партньорката си… няколко пъти. Или да се изложиш тотално. Сега ще разкрием как винаги ще ви се случва първият и никога вторият вариант. Дори и най-способните мъже могат да изпаднат в неприятна ситуация. Възраст, стрес, начин на живот и още редица фактори влияят на сексуалните възможности.


ИМА НАЧИН ВИНАГИ ДА БЪДЕТЕ В СТРАХОТНА ФОРМА

... и да задоволявате отлично жените в леглото си. Начин, който е полезен и с уникални резултати. Неговото име е МЕНФИКС – селекцията от билкови екстракти, която ще ви направи невероятни в леглото.

МЕНФИКС помага да оставиш гафовете в секса в миналото. Съдейства да бъдеш „винаги готов“, допринася за удължаване на ерекцията и вдъхва така необходимото самочувствие, за да бъде един мъж наистина незабравим любовник.


Опитай МЕНФИКС и гаранция той ще стане един от най-верните ти приятели! Защото с него ти си фурия в секса, енергичен и тонизиран през деня, с по-добри резултати в спорта, весел, уверен, силен…

Истински мъж! 

Mнoгoĸpaтнo пoвишaвaнe нивaтa нa тecтocтepoн, мъжĸaтa cилa и либидo, физичecĸaтa и пcиxичecĸaтa ycтoйчивocт.


ПОРЪЧАЙ МЕНФИКС ТУК С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

special
bilkovi tinkturi
magazin
kozmetika

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Болезненото уриниране е симптом, който не бива да пренебрегваме. Кога да потърсим лекар.Болка или па..

2024-03-25 23:12:02

Ето как малкият орган ви казва, че сте в беда  Проблемите с уринирането и сексуалната функци..

2024-05-30 11:37:00

Специалистите посочват, че има няколко вредни навика, които се отразяват пагубно върху бъбреците.Доб..

2019-12-09 15:35:41

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Ето как малкият орган ви казва, че сте в беда  Проблемите с уринирането и сексуалната функци..

2024-05-30 11:37:00

Ето я безвредната природна формула, която наистина работи  Ако мъжките проблеми с потентност..

2024-05-29 11:49:00

Диета, билки, рецепти - ето го планът за действие За разлика от повечето заболявания на стомашно-..

2024-05-28 12:38:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56