▶ Нов магазин в центъра на София | бул. Христо Ботев №60

4 лесни стъпки за пълно пречистване на организма през есента

Каква е основната причина да не усвояваме пълноценно полезните съставки от храната

Всички знаем колко е важно правилното и здравословно хранене за поддържане на здравето ни, но понякога дори и това не е достатъчно да сме в перфектна здравословна форма. Оказва се, че когато дълго време сме водили нездравословен начин на живот с употреба на алкохол, цигари, лекарства, прекомерен стрес и недоспиване, организмът намалява продуктивността си и не усвоява пълноценно полезните вещества. Дори и да прибегнете към прием да подсилващи хранителни добавки, които да внесат допълнително микроелементи, витамини и други полезни вещества, това няма да бъде ефективно, ако преди това не проведем ефективна детоксикация. Предварителното пречистване на основните органи и системи в организма ги освобождава от натрупаните във времето отпадни продукти на обмяната на веществата и дава възможност да функционират многократно по-пълноценно.

Кой сезон е най-подходящ за пречистване

Есента и пролетта са най-подходящите сезони за цялостно пречистване и детоксикация на организма. Обновяването му е от съществено значение за правилното и пълноценно усвояване на всички полезни вещества от храната, както и от хранителните добавки. 

4 лесни стъпки за пълен детокс

Една добра детоксикираща програма е желателно да включва няколко основни стъпки:
  1. Намаляване на храненията, преминаване към плодове и зеленчуци, по възможност пресни и не обработени термично;
  2. Препоръчителен е прием на минимум два литра вода и/или билков чай 
  3. Пълно избягване на алкохол и цигари;
  4. За да е по-пълноценно пречистването е хубаво в периода на детоксикация да се намали стреса и да се почива възможно повече;

Иновативна формула в подкрепа на организма

  • Най-новата формула на Biotica 1961 е продуктът АНТИОКС КОМПЛЕКС, с изцяло натурален произход на екстракти от най-мощните детоксикиращи растения, познати на науката. Комбинацията с максимална концентрация на екстракти от Ашваганда, Глухарче, корен Мака и корен от сибирски женшен показва удовлетвореност от резултатите при 96% от изследваните лица. 
  • Всички отбелязват, че още след десетдневен прием са имали прилив на сили и много повече енергия от обикновено. Кожата на лицето е избистрила тена си и са намалили теглото си. 
  • Препоръчителен е приемът на АНТИОКС КОМПЛЕКС за период от три месеца, два пъти годишно за максимални резултати и поддържане на всички органи и системи в максимално добро състояние.

Търсене

Категории

Свързани продукти

Отзиви

Все още няма отизиви за тази новина